Skin Icing

Skin icing: wat is het precies?

TikTok en Instagram staan vol met beautyhacks. Wat je nu veel ziet? Skin icing. Een makkelijke manier om je huid te verbeteren.

Een frisse uitstraling en gezonde blos op je wangen? Die krijg je met de nieuwste trend skin icing. Het enige wat je nodig hebt, is een ijsblokje waarmee je over je gezicht smeert. Je gezicht even in een bakje met ijswater onder­ dompelen kan ook.

Skin icing voor een gevoelige huid

Vooral mensen die last hebben van acné of rosacea zouden baat hebben bij skin icing. Het koelt de huid af, neemt roodheid weg en houdt de huid gehydrateerd. Ook stimuleert het de bloeds­omloop. Pas wel op met een gevoelige huid, want dan kan een ijsklontje de huid juist beschadigen. Wikkel het blokje dan in een dun doekje en smeer je huid van tevoren in met een serum.

Lees ook: 6 geboden voor een mooie huid

Tip van de redactie:

Deze Carmen gezichtssauna zorgt ervoor dat je een schone, gereinigde huid krijgt! Wanneer je je gezicht stoomt gaan je poriën open, waardoor het vuil de poriën zal verlaten. Doordat het vuil uit je poriën is, zullen mee-eters en puistjes minder snel voorkomen en zelfs verdwijnen. Voor meer info klik op onderstaande button.