Oranje Otazu Oorbellen

3 oranje Otazu oorbellen: perfect voor het EK – nu flink afgeprijsd

Ben je een voetbalfan en/of een liefhebber van unieke sieraden? Grijp je kans met deze afgeprijsde oranje Otazu oorbellen, ideaal voor dit EK. Drie schitterende designs die elke outfit laten stralen, nu voor een aantrekkelijke prijs.

3 schitterende oranje Otazu oorbellen

1. Oranje Ida hanger by Otazu
Van € 89,- voor € 29,-

Deze oranje Otazu oorbellen zijn de perfecte mix van elegantie en sportieve flair. Met hun klassieke druppelvormige Koraal kristallen van Swarovski en de afwerking van 24-karaats goud, voegen ze een vleugje luxe toe aan elke look. Ze zijn gemakkelijk te dragen en passen bij vrijwel elke gelegenheid, waardoor ze een tijdloze aanvulling zijn op je sieradencollectie.

Oranje Otazu Oorbellen
Shop hier

2. Oranje Kristal Oorstekers by Otazu
Van € 47,- voor € 25,-

Voor de liefhebbers van subtiele elegantie zijn de Oranje Kristal Oorstekers by Otazu een uitstekende keuze. Ontworpen voor de Rodrigo Otazu Couture Collectie, genaamd “Everlasting”, stralen deze tijdloze oorstekers een ingetogen klasse uit. Ze geven elke outfit een verfijnde touch zonder te overheersen.

Oranje Kristal Oorstekers By Otazu
Shop hier

3. Oranje Druppel Oorstekers by Otazu
Van 114,- van € 69,-

Als je op zoek bent naar een klassiek en tijdloos ontwerp, zijn de Oranje Druppel Oorstekers by Otazu precies wat je nodig hebt. Deze gouden oorstekers zijn gezet met speciale druppelvormige kristallen van Swarovski en afgewerkt met een 24-karaats gouden plating. Ze zijn een echte schat voor je sieradencollectie en voegen een subtiele, maar opvallende glans toe aan je uitstraling.

Oranje Druppel Oorstekers By Otazu
Shop hier

Wil je alle Otazu sieraden bewonderen? Klik hier. Koop er twee en je krijgt 15% korting.

Lees ook: 6 schitterende Otazu oorbellen (nu met flinke korting)

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker