Eva Mendes

Opvallende schoonheidsbehandeling voor Eva Mendes

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden en dat liet actrice Eva Mendes zien met deze opvallende schoonheidsbehandeling…

Als je onderstaande foto bekijkt, dan gaat er vast een rilling over je rug. Want wat is dit in hemelsnaam en doet het pijn?

Lees ook:Botox alleen tegen rimpels? Nee hoor!

Pijnlijk?

Volgens actrice Eva Mendes is dit zeker pijnlijk. Ze omschrijft het zelfs als een “marteling”, maar heeft het wel een goed doel. Deze mono-threading, zoals deze schoonheidsbehandeling wordt genoemd, is een alternatief voor een klassieke facelift waarbij slappe huid operatief wordt verwijderd. Voordeel is dat je geen volledige verdoving nodig hebt, maar dat je huid met een speciale crème wordt verdoofd.

Volgens dermatoloog Marina Vergara, die de behandeling bij de actrice uitvoerde ervaren de meeste klanten niet veel pijn, maar wel een licht ongemak en misschien wat blauwe plekken.

Collageen

Voor de behandeling worden er hele dunne draadje in het onderhuids weefsel aangebracht. De draadjes zie je niet zitten en ze lossen vanzelf op. Het is de bedoeling dat er collageen rond de draadjes wordt gevormd, waardoor je huid er strakker en jonger uitziet.

Het effect is helaas niet blijvend. Tussen de zes á negen maanden lossen de draadjes op, “maar door die collageenstimulatie houdt het effect tot achttien maanden aan.”

Iets voor jou?

Gerelateerde artikelen