Modekleur 2024

Dít is de modekleur van 2024 (en zo draag je ‘m)

Natuurlijk moet je lekker dragen waar je jezelf goed bij voelt. Maar ben je wel benieuwd naar de trends? Dan is het leuk om te weten wat de modekleur is van 2024.

Elk jaar worden ze weer bepaald: de modekleuren van het nieuwe jaar. In 2024 is het Apricot Crush. Een prachtige zachte oranje kleur, net als de vrucht. Misschien even wennen wanneer je niet vaak kleur draagt, maar erg mooi. We zetten aan aantal outfits ter inspiratie op een rijtje.

De modekleur van 2024 in je kledingkast

De modekleur van 2024 werd gekozen door trendwatchers van WGSN. Ze omschrijven de modekleur als verfrissend en energiek, perfect passend bij de emoties en ongerustheid over de toekomst, die ze hoopvol bekijken. Het is een zachte kleur die je niet alleen in je kleding, maar ook in je accessoires of je interieur terug kan laten komen. Kortom: een mooie kleur die je kan toevoegen aan je kledingkast met een subtiele sjaal, of met een heel pak. We zetten een aantal mooie outfits op een rijtje.

Lees ook: 5 tips om je witte was hagelwit te houden

Modekleur 2024 apricot crush
Modekleur 2024

Lees ook: dit zijn de haartrends van 2024

Tip van de redactie:

De kledingstomer van TibaGoods is compact van formaat en makkelijk in gebruik. Met het afneembare waterreservoir is de kledingstomer te hervullen met water. De kledingstomer verwarmt gemakkelijk, hierdoor zijn alle kledingstukken efficiënt te strijken. De kledingstomer is bovendien gemakkelijk mee te nemen op reis. Door de specialiteiten van dit apparaat zorg je weer voor frisse kleding zonder kreukels. Voor meer info klik op onderstaande button.

TEKST RACHEL VIETH
BRON WGSN, LIBELLE
BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Santé

TibaGoods