Mixed Race Woman Splashing Water On Face

Weinig tijd? Zo versnel je je beautyroutine

Neem je altijd uitgebreid de tijd voor je beautyroutine, maar heb je nu even weinig tijd? Met deze quick fixes zie je er toch nog goed en verzorgd uit.

Heb je niet al te veel tijd, dan kun je met deze 7 quick fixes je beautyroutine flink versnellen:

1. Kapsel

Kies een kapsel dat goed bij je haartype past. Hoe beter het kapsel, des te makkelijker het is om je haar in model te brengen. Ken je deze anti-roos-borstel al?

Lees ook: Maak je beautyroutine duurzamer

2. Frisse huid

Breng ’s ochtends een brightening crème of nachtmasker aan, zo sta je met een frisse huid op en heb je ’s ochtends minder verzorging nodig. Hoogstens wat camouflage om oneffenheden weg te werken.

3. Ogen

Smeer geen speciale oogcrème, maar gebruik een crème die ook onder de ogen mag.

4. Multifunctioneel

Ga voor hybride producten, dus met meerdere functies, zoals een BB-cream of een all-in-one haarverzorging die verstevigt, verzorgt, volume geeft en beschermt tegen hitte van apparaten. Zo kun je stappen overslaan en ben je sneller klaar.

5. Overzicht

Houd je toilettafel of toilettas overzichtelijk met alleen producten die je ’s ochtends nodig hebt. Zo hoef je niet te zoeken en kun je sneller werken.

6. Creatief

Wees creatief met het gebruik van make-up. Ook al is het specifiek voor één zone bedoeld, je kunt het vaak op meerdere manieren gebruiken. Zo is een lipstick ook een prima blush, een gloss een goede highlighter en een bruine oogschaduw wenkbrauwpoeder.

7. Zelfbruiner

Breng voordat je gaat slapen een zelfbruiner aan. Dan word je wakker met een zongekuste huid, zijn oneffenheden minder zichtbaar en heb je verder niet veel nodig. Of mix een beetje zelfbruiner door je nachtcrème, zo heb je zonder make-up een ‘dewy glow’.

Bron: Santé archief, tekst: Tessa Klösters, beeld GettyImages

Tip van de redactie

FOREO LUNA™ gezichtsreiniger en massage-apparaat
Foreo
Bestel hier

Gerelateerde artikelen