ligbed van lidl

Ligbed van Lidl nú met fikse korting

Heb je ooit ervaren hoe heerlijk het is om volledig tot rust te laten komen op een comfortabel zonnebed? Genesteld in de weelderige pracht van je eigen tuin? Nee? Dan wil je dit echt niet missen. Lidl gooit namelijk een parel van een ligbed in de uitverkoop. Klinkt als een droom, toch?

Waarom het ligbed van Lidl zo perfect is

Daar lig je dan, op dat goddelijke ligbed. De zon die zachtjes kietelt op je huid, terwijl de vogels je eigen persoonlijke serenade geven. Kan het nog mooier? Met dit ligbed van de Lidl (alleen online verkrijgbaar) wordt het werkelijkheid. En dit ligbed is geen doorsnee stukje tuinmeubilair. Het is vervaardigd van acaciahout, bekend om zijn robuuste karakter en duurzaamheid. Dus of je nu te maken hebt met de bittere kou of de verschroeiende zomerhitte, dit ligbedje is er klaar voor.

Een bonus? Dit ligbed klapt in een handomdraai in. Dus als je snel wat ruimte wilt maken voor die spontane familiebarbecue, of als je gewoon behoefte hebt aan een andere omgeving… Geen probleem. Dankzij het handige handvat, zeul je het ligbed moeiteloos rond. Of je nu een weekendje weg bent of gewoon een middag aan het strand wilt hangen, het kan allemaal. Handig!

En dan de klapper op de vuurpijl – de prijs. Want Lidl heeft momenteel een waanzinnige korting op dit ligbed. Van €149,- naar €99,99. Een buitenkans die je niet aan je voorbij wilt laten gaan, toch?

Dit hemelse ligbed is exclusief verkrijgbaar in de online Lidl-shop. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Ligbed Van Lidl
Verkrijgbaar bij Lidl-shop

Lees ook: Veilig zonnen: 5x natuurlijke zonnebrand

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker