Placeholder

Iloveyoga pakt uit met een nog groter aanbod van duurzame yogakleding merken

De yogafanaten onder ons zal het niet zijn ontgaan: Iloveyoga, bekend van de hippe yogaleggings, viert haar 5,5 jarige bestaan met een vernieuwde webshop.

Oprichtster en yogadocent Margreet Oranje-van Der Heide vond deze mijlpaal een mooie gelegenheid om uit te pakken met een nog groter aanbod van opkomende en vooral duurzame yogakleding merken. 

Home is where your mat is

Yoga docent Margreet vliegt als stewardess al jarenlang de wereld over naar de meest exotische locaties. Tijdens deze werktrips komt ze regelmatig in yogastudio’s waar ze veel hippe yogakleding ziet. Margreet besluit haar twee passies: yoga en mode, samen te brengen in Iloveyoga. De merken zijn persoonlijk door haar geselecteerd en het aanbod is wereldwijd geshopt! Naast yogakleding zijn er ook nieuwe lifestyle producten zoals tassen, Ayurvedische oliën en yogamatten van het eigen merk Nadi verkrijgbaar. Iloveyoga heeft een bijzondere band met het Maratika klooster in Oost-Nepal en verkoopt o.a. amuletten waarmee de restauratie van deze belangrijke spirituele plek wordt ondersteund.

Waar kun je Iloveyoga kopen?

Naast online is Iloveyoga deze zomer ook weer te vinden op verschillende yogafestivals en tijdens bijzondere yoga events, zoals Healthy Lifestyle Day by Santé  op 18 mei. Op een droomlocatie aan de rand van het Veluwemeer kun je hier genieten van een dag vol inspirerende workshops en talks voor een gezond en gelukkig leven. Bekijk nu het programma.