budgetvariant

Op deze manier scoor je de budgetvariant van dure woonaccessoires

We kunnen elke keer wel weer iets toevoegen aan ons interieur. Een kussen op de bank, leuke bijzettafels of een mooi bankje. Heb je een dure smaak? Dan is dit Instagramaccount misschien iets voor jou!

Een warmtekussen van Stoov, maar dan van de Kruidvat of een wandkastje van Barney maar dan van de Blokker. Het Instagramaccount @Lookalikeinterior staat vol met trends, maar dan mét een budgetvariant. Inmiddels weten heel veel mensen het Instagramaccount te vinden en delen ze zelfs hun tips met Denise (het gezicht achter het account). Sommige goedkopere varianten zijn soms niet eens van het origineel te onderscheiden.

Lees ook: Zien: dit Instagram-account staat vol met handige IKEA-hacks

Betaalbare lookalikes

Denise schrijft op haar website dat ze het Instagramaccount startte toen zij en haar partner wachtten op de oplevering van hun nieuwbouwhuis. “Ik begon te struinen op Pinterest en Instagram. Elke dag scrolde ik urenlang langs de mooiste interieurs. Ik merkte dat sommige items vaak terugkwamen: bepaalde vazen, lampen, stoelen. En vaak hing hier een flink prijskaartje aan. Tijdens mijn speurtocht op webshops en in woonwinkels, zag ik steeds vaker betaalbare lookalikes voor deze prijzige (design)items.”

Inmiddels is het Instagramaccount van Denise al uitgebreid naar een tweede account, waarin ze de budgetvariant deelt van accessoires voor moeders en kinderen.