dubbele smartfryer

De Action verkoopt nu déze betaalbare dubbele smartfryer

De Action-shop heeft weer een verrassing: een dubbele smartfryer tegen een aantrekkelijke prijs. Hiermee wordt het mogelijk om gelijktijdig twee verschillende gerechten te bereiden. Ontdek de veelzijdigheid en gezonde mogelijkheden van dit keukenwonder.

Over deze dubbele smartfryer

Met de dubbele smartfryer ervaar jij een ongekend kookgemak. Het apparaat warmt dankzij het vermogen van 2400 watt razendsnel op, waardoor je direct aan de slag kunt met het frituren van jouw favoriete gerechten. Wat dacht je van knapperige frietjes in combinatie met heerlijke snacks, of een malse biefstuk vergezeld door verse groenten? En het beste van alles is dat je geen olie, vet of boter hoeft toe te voegen, waardoor jouw creaties een gezondere twist krijgen. Maar dat is nog niet alles – zelfs het drogen van fruit en kruiden behoort tot de mogelijkheden.

Wil je profiteren van ultiem gebruiksgemak, ongeacht jouw kookervaring? Deze smartfryer biedt jou talloze opties. Maak een keuze uit de voorgeprogrammeerde instellingen. En verwen jezelf en anderen met verrukkelijke kip, muffins of pizza’s. Maar als je liever volledige controle hebt, pas je eenvoudigweg de tijd en temperatuur naar wens aan. Dankzij de geavanceerde ‘smart function’-technologie en de handige ‘match cook’-functie worden beide mandjes simultaan bereid. Zelfs als je verschillende gerechten op het menu hebt staan. Zo bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar kun je ook verzekerd zijn van perfecte resultaten.

Of je nu een gezinsmaaltijd wilt bereiden of een assortiment warme hapjes voor een feestje, de mandjes met een inhoud van 3,6 liter bieden ruim voldoende capaciteit. En maak je geen zorgen over het schoonmaken van deze keukenhulp – de losse onderdelen kunnen eenvoudigweg in de vaatwasser worden geplaatst. Bovendien zijn de handgrepen van de mandjes voorzien van ‘cool touch’-technologie. Je kunt ze dus veilig vastpakken zonder je handen te verbranden. Zo kun je onbezorgd genieten van je culinaire meesterwerken, zonder enige vorm van ongemak.

Verbaas jezelf en anderen met de meest smakelijke gerechten die je ooit hebt bereid. Zo wordt een maaltijd bereiden kinderspel. Deze dubbele smartfryer is alleen bij de online-shop van de Action verkrijgbaar (€79,95). Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Dubbele Smartfryer Action
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Gebruik je een airfryer? Déze 5 fouten wil je niet maken

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker