Herfst

Deze 5 Instagram-accounts dompelen je onder in de herfst

Oranjekleurige bossen, gezellige hoekjes met kaarsen of een veld vol met pompoenen. Hoe fijn is het om even weg te dromen bij prachtige herfstige plaatjes en video’s? We zetten een aantal Instagram-accounts op een rijtje waarmee je je helemaal onderdompelt in de herfst.

The autumn files

Fan van enorme bossen die tijdens de herfst de mooiste kleuren hebben? Dan ben je bij dit account aan het juiste adres. @theautumnfiles deelt namelijk jaloersmakende beelden van allerlei verschillende fotografen die naar buiten gingen voor de mooiste kiekjes.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝐓𝐇𝐄 𝐀𝐔𝐓𝐔𝐌𝐍 𝐅𝐈𝐋𝐄𝐒 (@theautumnfiles)

Kiel James Patrick (@kjp)

Op en top Amerikaans, dat is dit account van Kiel. Het lijkt alsof ze het hele jaar stiekem al uitkijken naar de herfst. Dit jaar hebben ze zelfs een onwijs grote opblaaspompoen in hun tuin staan. Leuk om te volgen en van mee te genieten!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kiel James Patrick (@kjp)

Jade (@autumnwinterdreamhouse)

Altijd al gedroomd van een huis middenin het bos? Op dit account dompel je onder in de meest mooie (houten) huizen middenin de natuur. Echt een account om bij weg te dromen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jade 🍂 (@autumnwinterdreamhouse)

Lees ook: herfstdip: deze 6 tips kunnen helpen

Just another autumn lover

Een dekentje, kaarsen en een goed boek. De herfst is het seizoen om lekker cosy binnen te zitten wanneer de regen op de ramen tikt. Maar in Amerika is het ook een beetje spooky. Op @just_another_autumn_lover delen ze die combinatie mét pompoenen natuurlijk. Een beetje alsof je een filmwereld instapt. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fall | Halloween | Autumn (@just_another_fall_lover)

Marie-Loren (@thepumpkinspiceboo)

En tot slot een gezellig account met veel herfstige drankjes in leuke mokken en over de top versierde gebouwen. Echt zo’n account waardoor je je huis in herfstsferen wilt brengen, drinkend aan een kop pumpkin spice latte. Meer van dit soort herfst accounts graag, ook in Nederland!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pumpkin Spice Latte Girl 🎃 (@thepumpkinspiceboo)

Bron: Instagram
Foto: Getty Images