Kerstnagels

De leukste kerstnagels op een rijtje

De Kerst is dé tijd om eens goed te shinen met je nagels. Mooie nagels maken je kerstoutfit vaak helemaal af. Voor welke kerstnagels ga jij dit jaar? Klassiek rood, shiny goud of donkerpaars?

De kleuren die bij Kerst horen zijn vaak rood, groen of goud. Maar ook daarin kun je nog variëren. Combineer ze met elkaar op verschillende nagels of geef ze een keer een matte look. We zetten inspiratie voor kerstnagels op een rij.

Welke kleur nagels zie je tijdens Kerst?

Natuurlijk is een rode nagellak onlosmakelijk verbonden met Kerst. Maak het speciaal met een glitter- of matte lak eroverheen, of ga aan de slag met witte nailart voor een heel kersttafereel op je nagels. Ook leuk: wissel je rode nagels af met glitternagels, zoals op onderstaande foto.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝗦𝗮𝗿𝗮𝗵 𝗪𝗼𝗼𝗹𝗱𝗿𝗶𝗱𝗴𝗲 (@bysarahnailartist)

Een tintje donkerder

Zie je in de zomer vaak lichte kleuren, in de winter is het de tijd voor donkerrood, paars, groen en zelfs zwart. Ze maken je kerstnagels meteen een stuk chiquer. Kies een kleurtje dat matcht bij je kerstoutfit en je ziet er prachtig uit met de feestdagen.

Lees ook: Dé trend met Kerst: strikken

Glitter and glamour

Gouden of zilveren nagels zijn altijd een succes, en maken van je outfit meteen een feestje. Niet alleen met Kerst, maar ook met Oud & Nieuw. Wil je niet je hele nagels vol met glitters? Lak dan bijvoorbeeld alleen de uiteindes van je nagels met glitters en laat de rest basic.

Een subtiel sterretje

Heb je een mooie kleur uitgekozen, maar wil je het nog iets extra’s geven? Plak of teken dan sterretjes op je nagels. Ook erg mooi in combinatie met donkerblauw: daarmee creëer je een soort sterrennacht.

Een frisse Kerst

Elk jaar hopen we er weer op: een witte Kerst. Helaas zit het er vaak niet in, maar dat betekent natuurlijk niet dat je de lichte kleuren van de sneeuw niet op je nagels kunt verwerken. Lak ze in wit of lichtblauw voor een frisse, koele Kerst.

Tip van de redactie

Salonkwaliteit gellak, maar dan voor thuis! De Sera heeft een prachtige gel nagellak set samengesteld, bestaande uit zes ‘Roze’ kleuren. Hiermee heb je een uitgebreide gellak set waarmee je je nagels wekenlang laat shinen! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST RACHEL VIETH
BEELD UNSPLASH