handverzorging

Zo houd je je handen zacht

In huis is de lucht droog met de verwarming aan, ’s ochtends op de fiets schuurt de kou juist langs je handen. Zo houd je je handen zacht.

Door handschoenen te dragen, de luchtvochtigheid in huis te checken en niet te veel zeep te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je handen niet onnodig uitdrogen. Zo houd je je handen zacht…

Lees ook: Met deze tips houd je je handen zacht.

Handcrème: zo houd je je handen zacht

Zet een tube handcrème in zicht en verzorg je handen regelmatig. Smeer je handen in voor je gaat slapen, maar ook na het handen wassen of schoonmaken, kunnen je handen extra hydratatie gebruiken.

Lees ook: door deze 5 kapsel fouten zie je er ouder uit

Draag handschoenen

Last van droge handen? Draag handschoenen. Als je met de hand afwast, afwashandschoenen. Als je schoonmaakt in huis. Als je tuiniert. En als je buiten in de kou of regen loopt.

Last van een droge huid? Met deze tips houd je je huid de hele winter zacht

Tekst Santénl/ Manon Daelmans, beeld GettyImages

Tip van de redactie

Sebamed Spa Douchegel is een zeer milde, zeepvrije douchegel. Voor een lekker ontspannend gevoel aan het begin of eind van de dag, neemt u een heerlijke douche met de 100% zeepvrije Spa Douchegel van Sebamed. De ontspannende formule met Waterlelie-extract hydrateert de huid en houdt de vochtbalans op peil. Voor meer informatie klik op onderstaande button.