Dit zijn De 5 Mooiste Kerstkapsels Van 2023 kapsel tips sante

Dit zijn de 5 mooiste kerstkapsels van 2023

De feestdagen zijn dé tijd om een keer iets meer uit te pakken met je kleding, haar of make-up. Krullen, opgestoken of een gezellige haarband: 5 feestelijke kapsels op een rijtje.

Of je nou aanschuift bij een chique 6-gangendiner of een gezellige avond hebt bij vrienden. Elk kerstfeest is een reden om je kapsel eens anders dan anders te doen. En daar heb je soms niet eens heel veel voor nodig. Dit zijn de mooiste kerstkapsels volgens Santé.

Kerst kapsels 2023

Lees ook: 6 tips voor een nieuw kapsel

Een subtiele strik

Wil je iets subtiels aanbrengen in je haar, dat toch kerstig is? Probeer dan een strik. Rondom de feestdagen zijn er heel veel mooie linten te vinden in de winkels. Vlecht je haar of doe het in een knot. Strik erom en je bent klaar voor het feest.

Glitter en glamour

Iets meer opvallen tijdens de Kerst? Versier je (gekrulde) haren dan met glinsterende sterren, manen of kerstballen. Dat zorgt gegarandeerd voor een sprookjeseffect.

Lees ook: Op déze manieren hoef je geen nieuwe kerstoutfit aan te schaffen

Een parel van een kapsel

Nog zo’n mooi, maar subtiel, kapsel. Pareltjes. In plaats van ze om je nek of in je oren te dragen verwerk je ze in je haar. Ook erg leuk wanneer je korter haar hebt.

Haarband in je haar

De haarband is weer helemaal terug van weggeweest. Het is het perfecte accessoire voor de Feestdagen. Door de verschillende varianten kun je gemakkelijk iets zoeken wat bij jou of je outfit past.

Schuifje erin

En tot slot: schuifjes. Meestal proberen we ze subtiel weg te werken, maar deze mooie varianten mogen gezien worden. Maak bijvoorbeeld een lage knot en schuif er twee aan de zijkant van je hoofd. Korter haar? Ook dan maken de schuifjes je kapsel éxtra feestelijk.

Tip van de redactie

Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een lekkere bos grove, nonchalante krullen? Dan is de Max Pro Twist krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 25mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in een stralende krullenbos. Voor meer info klik op onderstaande button.

TEKST RACHEL VIETH
BEELD GETTY IMAGES
7 DECEMBER 2023