babyproducten

3 babyproducten die je zelf ook kunt gebruiken

Deze 3 babyproducten kun je zelf ook gebruiken! Immers: als het zacht genoeg is voor je baby, is het ook zacht genoeg voor jou.

Babypoeder

Je kunt talkpoeder onder andere gebruiken tegen zweetvoeten. Het vermindert schuren in je (nieuwe) schoenen, waardoor je de kans op blaren verkleint.

Lees ook:Wat je allemaal met olie kunt doen

Babyshampoo

De haren van je make-upkwasten zijn kwetsbaar. Babyshampoo bevat minder agressieve ingrediënten dan gewone shampoo, hierdoor is het een perfect middeltje om je make-up kwasten schoon te maken. Met dit stappenplan maak je je make-upkwasten schoon.

Babyolie

Als het zacht genoeg is voor de huid van kindje is het ook zacht voor jouw huid. Gebruik het voor je gevoelige huid, droge plekjes, nagelriemen of als scheerolie.

Tekst Santé, beeld GettyImages

Tip van de redactie

De best verkochte bamboe herbruikbare wattenschijfjes online! 2 scrub wasbare wattenschijfjes voor hardnekkige makeup en 8 herbruikbare wattenschijfjes voor dagelijks gebruik. Bamboozy® wasbare wattenschijfjes worden volgens klanten en recensies beschouwd als “de beste herbruikbare wattenschijfjes op de markt”. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Gerelateerde artikelen