Vaderdag 2024 Sante

10 liefdevolle cadeaus voor Vaderdag

Zondag 16 juni is het in Nederland Vaderdag. Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Hier tien liefdevolle cadeaus die je vader enorm zal waarderen.

Waarom je vader verwennen op Vaderdag?

Het is een gegeven: vaders verdienen op hun speciale vaderdag net zo’n opwindende verwennerij als iedereen. Elke derde zondag in juni staat in het teken van erkenning en bovenal liefde voor de mannen die ons hebben opgevoed, begeleid en ons hebben gevormd tot wie we zijn.

  • Erkenning: Vaderdag biedt de perfecte gelegenheid om je vader te eren voor al zijn harde werk, opofferingen en liefde. Een dag van verwennerij onderstreept het belang van zijn rol en laat zien dat je zijn inspanningen waardeert.
  • Liefde uiten: Verwennen op Vaderdag maakt het gemakkelijk om affectie te tonen. Soms kunnen de dagelijkse routines onze gevoelens overschaduwen. Op deze speciale dag, wordt de band versterkt en de liefde opnieuw bevestigd.
  • Dankbaarheid: Je vader verwennen betekent dankbaarheid tonen. Door een speciaal gebaar, zoals een geschenk of een handgeschreven kaart, kun je jouw gevoelens van dankbaarheid op een concrete manier uitdrukken.
  • Herinneringen creëren: Uiteindelijk draait het allemaal om het creëren van mooie herinneringen. Door je vader op deze dag in de watten te leggen, ontstaan er onvergetelijke momenten die jullie band verder versterken.

10x cadeaus voor Vaderdag

1. Retro Platenspeler Bluetooth

Is je vader van de oude stempel, maar houdt hij ook van moderne technologie? Dan is deze retro platenspeler met bluetooth echt iets voor hem.

2. Spreukenbordje

Houd je vader van een grapje? Dan kan hij onderstaand cadeau vast waarderen. Geef je er nog iets lekkers bij, dan is hij dik tevreden.

3. Professioneel weerstation

Als je vader echt een buitenmens is dan vindt hij dit weerstation helemaal te gek. Op ieder moment van de dag is hij straks op de hoogte van de lokale weersverwachting.

4. Hugo Bos herenparfum

Deze herenparfum is niet voor niets de meest gewaardeerde op bol.com. Verras je vader daarom met deze houtachtig kruidige geur voor heren.

5. De drugsbaron

Een true crime verhaal zal zeker in de smaak vallen bij je vader. De drugsbaron is het waargebeurde verhaal van de man die model stond voor Ferry Bouman uit de Netflix serie Undercover.

6. Lederen BBQ schort

Wat dacht je van dit stoere BBQ schort? Zo geef je hem meteen een stille hint dat je je weer zo verheugt op die overheerlijke BBQ-avonden in zijn tuin.

7. Fitbit Versa 3

Goedkoop is het niet, maar je vader zal zeker gecharmeerd zijn van deze smartwatch. Helemaal als hij sportief is aangelegd.

8. 4 stuks Puma boxers

Draagt je vader nog ouderwetse onderbroeken? Misschien wordt het eens tijd om hem kennis te laten maken met moderner ondergoed. Hij ontdekt vast dat het net zo lekker zit.

9. Externe harde schijf

Het is niet het meest romantische cadeau, maar voordat alle digitale foto’s op een dag verdwijnen in de Cloud… is dit voor een (gepensioneerde) vader (met veel tijd) het ultieme geschenk.

10. Vogelbescherming nestpakket mus

Wat dacht je van dit leuke nestkastje? Speciaal ontworpen voor mussen. De cadeauverpakking bevat leuke extra’s zoals een vogelkijkkaart, informatiefolder en aanvraagkaart voor de brochure ‘Meer vogels in uw tuin’ van Vogelbescherming Nederland.

Lees ook: Recept Vaderdag: vegan worstenbroodjes

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

€82,80
€73,49
€23,79
€94,99