seksleven boost

Zomerseks: wel hot, niet oververhit

De avond is loom en zwoel. Jullie kijken elkaar aan en weten wat er gaat gebeuren. Hot doen in de heetste weken van het jaar, zonder meteen flauw te vallen van de hitte.

Wij doen niet moeilijk over een paar tips om je zomer wél sexy, maar niet gutsend van het zweet te houden. Doe er je voordeel mee, als je elkaar na die cocktail niet langer kunt weerstaan. Have a happy summer!

Lees ook: ‘Zo goed is kussen voor je

Tip 1

Skip het bed. Of beter gezegd: als je slaapkamer hartstikke warm is en je liever niet alle ramen wagenwijd open zet omdat er een oude dame naaste je woont (lees: seksgeluiden), zoek dan een koeler plekje op! Tegen de stenen van je schuurtje bijvoorbeeld. Of in het zachte gras van je gazon. Een douche met lauwwarm water of de koele stenen van de keukenvloer kan natuurlijk ook.

Tip 2

Wissel van positie. Ben je gewend onderop te liggen, met het volle gewicht van je lover op je? Het kan je best benauwen op zo’n loeihete dag. Probeer een standje te vinden waarbij jullie allebei genoeg bewegingsvrijheid én ruimte om te ademen hebben.

Tip 3

Zet de ijsblokjes in! Het is vast even wennen en leidt ongetwijfeld tot een paar gilletjes, maar kan heel spannend (om nog maar te zwijgen over verkoelend!) uitpakken. Laat dat ijsblokje maar eens goed langs állerlei plekjes glijden.

Gerelateerde artikelen