Placeholder

Nieuwe stijlvolle vershouddozen en voorraadbussen voor in de keuken van Sunware

Vershouddozen en voorraadbussen staan over het algemeen niet bekend om het aantrekkelijke design. De nieuwe lijn van Sunware daarentegen…

De lijn bestaat uit vier stijlvolle opbergoplossingen voor ‘droge’ ingrediënten en acht vershouddozen voor verse ingrediënten. De nieuwe producten zijn een uitbreiding van Sigma home, een succesvolle trendcollectie die functionaliteit, Scandinavisch design en de beste materialen samenbrengt.

Voorraadbussen zijn tegenwoordig niet meer alleen praktisch maar ook ware decoratie-items voor in de keuken, die trots tentoon worden gesteld in open nisjes en op houten planken. De nieuwe vershouddozen en voorraadbussen uit de Sigma home collectie zijn daar speciaal voor ontworpen. Met name de tweekleurigheid – waarbij donkere en lichte trendkleuren zijn gecombineerd – zorgen voor een speels ombre-effect.

Praktische, functionele en duurzame voorraadbussen

De voorraadbussen voor droge ingrediënten zijn er in vier maten en verschillende breedtes. De brede varianten zijn geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld pasta’s, koekjes, crackers of noten. De smallere varianten kunnen gevuld worden met ontbijtgranen, rijst, suiker of koffiecups. De opbergoplossingen voor verse ingrediënten bestaan uit zes formaten vershouddozen voor het bewaren van maaltijden, sauzen of soepen, een kaasdoos en een vleeswarendoos. Hoewel het frisse design bij deze collectie belangrijk is, doet Sunware geen concessies op het gebied van functionaliteit en kwaliteit. Integendeel, want aan alles is gedacht: handige grepen, een luchtdichte sealring, afgeronde hoeken, een transparant doorkijkvenster en een stapelbaar ontwerp. Daardoor dragen de voorraadbussen en vershouddozen echt bij aan een duurzame en schone wereld, met minder voedselverspilling en verpakkingsmateriaal. De nieuwe vershouddozen en voorraadbussen zijn vanaf half mei in de bekende (online) winkels vinden.

Over Sunware

Sunware produceert en verkoopt eigentijdse kunststof opbergproducten van hoge kwaliteit, maar biedt consumenten vooral ruimte en een opgeruimd gevoel. Al veertig jaar biedt het bedrijf een oplossing voor elk opbergprobleem in en om het huis. Het assortiment van Sunware bestaat uit ruim negenhonderd praktische producten voor het huishouden, de keuken en de tuin – variërend van pedaalemmers tot opbergdozen, en van organisers tot wasmanden. De producten zijn verkrijgbaar via diverse online shops, doe-het-zelfzaken en woonwinkels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Ben je helemaal in de opruim-mood en is na de keuken de rest van je huis aan de beurt? Lees dan hier 5 tips voor een opgeruimder huis en  je kledingkast opruimen in 5 stappen.

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met Sunware.