Mag@zien

GRATIS: inspiratiemagazine MAG@Zien

Niet alleen online sporten is nu razend populair geworden nu we met z’n allen zo veel mogelijk thuis moeten zitten, maar ook lezen is favoriet! En daarom speciaal voor jou, is er nu het gratis inspiratiemagazine MAG@Zien!

De bloemen bloeien, de vogels fluiten, en de zon begint te stralen. We willen fietsen, wandelen, uitwaaien op het strand of naar een terrasje. Helaas gaat het dit jaar allemaal niet zoals we willen en we zijn gebonden aan huis. Wij grijpen deze tijd dan ook aan om weer wat ‘ouderwets’ vermaak op te pakken.

Lees ook:Dit zijn de voordelen van lezen voor het slapen gaan

Inspiratie voor thuis

Wat kun je allemaal vinden in dit gratis magazine? Ga lekker koken en laat je inspireren voor handige keukenhulpjes. Kruip ’s avonds op de bank of geniet overdag van de zon in je tuin of op je balkon met een goed boek: we hebben de beste nieuwkomers, populaire boeken en de leukste jeugdtitels voor je uitgezocht. En wat dacht je van een gezellig spelletje of een uitdagende puzzel? Plan een uurtje voor jezelf in en schuif de meubels aan de kant voor een thuis-workout. En dit magazine houdt jou wel even zoet met allerlei verhalen en interviews uit verschillende populaire bladen.

Lekker lezen

Pak je laptop, iPad of e-reader erbij, zet je favoriete snack en drankje klaar en ga lekker lezen. Geniet van dit GRATIS magazine, blijf gezond en wees lief voor elkaar.

Gerelateerde artikelen