Badkamer 1000x1440

5 producten die je beter niet in de badkamer kunt bewaren

Scheermesjes, medicijnen, make-up… Er is een aantal dingen die je beter niet in de badkamer kunt bewaren.

1. Je scheermesje

Vocht is funest voor je scheermesje. Bewaar je mesje daarom liever niet in de badkamer. Lees meer tips om ervoor te zorgen dat je scheermesje langer meegaat.

2. Make-up

In de badkamer is het warm en vochtig als er net iemand gedoucht heeft, terwijl het misschien best wel koud is wanneer de badkamer niet gebruikt wordt. De schommelende temperaturen zorgen ervoor dat de badkamer niet de ideale opbergplek voor je make-up is.

Lees ook:6 tips om van je badkamer een fijnere ruimte te maken

3. Medicijnen

Op de meeste medicijnen staat dat ze bij kamertemperatuur bewaard moeten worden. De behaaglijk warme badkamer is heel wat anders dan de gemiddelde kamertemperatuur. Je wilt niet dat de werking van medicijnen verminderd wordt, ga daarom altijd na of het kwaad kan om je medicijnen in de badkamer te bewaren.

4. Handdoeken en linnen

In een vochtige ruimte gedijen schimmels extra goed. Is er een andere plek beschikbaar om handdoeken en linnen te bewaren? Doen.

5. Elektronica

Heb je toch elektronica in de badkamer (een losse elektrische verwarming, een radio)? Zorg ervoor dat deze spullen speciaal geschikt zijn voor de badkamer.

Tip van de redactie

Remington AS8810 Keratin Protect Heteluchtborstel
Fohnborstel Ad 1
Bestel hier

Gerelateerde artikelen