Positieve verhalen

Oproep: Santé is op zoek naar de positieve verhalen van 2020!

Het jaar 2020 kunnen we gerust bestempelen als een rot jaar. Corona domineerde alles en zorgde (en eigenlijk nog steeds) voor enorm veel ellende. Toch zijn we op zoek naar dat ene leuke positie verhaal. Dat moet er toch zijn? Laat het ons weten!

Ondanks dat corona voor een rampjaar zorgde, moeten er dit jaar toch ook dingen zijn gebeurd die voor jou persoonlijk voor een (groot) lichtpunt zorgde? Kreeg je bijvoorbeeld de sleutel van je nieuwe huis, heb je ondanks corona een mooie baan gevonden of ben je voor jezelf begonnen, ben je moeder geworden, ben je genezen verklaard van een vervelende ziekte, kwam corona wel goed uit, omdat je nu meer rust in je leven hebt gekregen, heb je ondank de coronacrisis de liefde van je leven gevonden of gebeurde er iets anders positiefs?

Lees ook: 6 manieren om je frustraties in iets positiefs om te zetten

Deel jouw positieve verhaal

Santé is op zoek naar de positieve verhalen van 2020! Wil je die met ons delen? Mail dan jouw positieve verhaal (eventueel met foto) voor 21 december naar webredactie@sante.nl o.v.v. ‘Positief verhaal’, en wie weet wordt jouw hoogtepunt van 2020 meegenomen in een artikel op Sante.nl.

Gerelateerde artikelen