Valentijnsdag 2100x1440

Maak je Valentijn blij met deze cadeautips voor ieder type

De liefde is een prachtig iets dat af en toe best bezegeld mag worden met een cadeau. Verras je lover deze Valentijnsdag met één van deze prachtige cadeaus of laat je verrassen, en stuur dit artikel tactisch door naar je geliefde.

De romanticus

Givingly twee in één massagegel

Deze twee in één massageolie van het luxe Nederlandse wellnessmerk Givingly is tevens een glijmiddel. Het is geur-, kleur- en smaakloos, en volgens de recensies kun je ‘m ook rustig voor je droge handen en haarpunten gebruiken. Handig!

Givingly

De sportfanaat

Blackroll Standard foam roller

Na een workout of een werkdag geef je je rug wat liefde met een foamroller. Een foamroller stimuleert triggerpoints in bijvoorbeeld je rug, waardoor afvalstoffer worden afgevoerd en de doorbloeding verbetert.

Foamroller

De self-care-lover

Pure meditatiekussen van eco jute

De echte zen-liefhebber weet: iedere dag even in stilte zitten doet wonderen voor je stresslevels. Of je nu daadwerkelijk mediteert of niet, een meditatiekussen maakt het stilzitten makkelijker.

Meditatiekussen

De culi-nerd

Leopold Vienna french press koffiemaker

Een echte koffieconnaisseur duikt ’s ochtends met zijn neus in een zak versgemalen koffie, om vervolgens zelf aan de slag te gaan voor een smaakvolle bak. French press koffie maak je door handmatig grofgemalen koffie door de filter van de cafetière te drukken. Een perfect ochtendritueel, als je het ons vraagt.

Koffie Press 1

De beauty expert

The Ritual of Namasté skincare

De skincare lijn The Ritual of Namasté van Rituals ziet er niet alleen enorm classy uit in de badkamer, het bevat voor ieder huidtype een fijn product. Van anti-aging tot hydraterend, en van zuiverend tot verstevigend.

Ritualofnamaste

De zelfontplooier

Boek DRIVE: Train je stoïcijnse mindset door Mark Tuitert

Oud-schaatser Mark Tuitert gebruikt al twintig jaar de principes van stoïcijnse filosofen om met de immense druk van topsport en de grote uitdagingen in zijn privéleven om te gaan. Voor zijn boek DRIVE ontwikkelde hij tien praktische lessen waarmee iedereen, voor elke situatie, een stoïcijnse mindset kan trainen.

1399e502 8230 40de 9d97 Cfc6f42817af 1