Woning

Zo kun je je woning wat knusser maken tijdens donkere dagen

Door het koude weer zitten we nu weer wat vaker binnen. Hoe leuk is het om je woning gezellig en knus in te richten? Als je een warme sfeer creëert heb je al een stuk minder last hebt van de kou. Kies bijvoorbeeld voor een Oosterse woonstijl. Een interieur in deze sfeer zal je het gevoel geven dat je deze donkere dagen makkelijk door kunt komen. Wij hebben tips hoe je de Oosterse stijl terug kunt laten komen in je huis.

Lampen

Oosterse lampen van Merel in Wonderland zijn sowieso nodig als je gebruik wilt gaan maken van deze stijl. Deze lampen hebben een aantal specifieke kenmerken waardoor ze perfect passen bij de Oosterse sferen. Zo zijn ze meestal gemaakt van natuurlijke materialen, terwijl ze vaak een warme kleur hebben gekregen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Oosterse lamp van papier of stof. Een paar extra lampen is zeker handig tijdens de donkere dagen, maar zal ook veel sfeer brengen in je interieur.

Kleden

Daarnaast mogen kleden in een Oosters interieur niet ontbreken. Je kunt hierbij kiezen voor een vloerkleed, maar een kleed op de wand past ook zeker in deze stijl. Een vloerkleed kun je prima gebruiken in een woonkamer, maar zo’n exemplaar past bovendien perfect in een slaapkamer. Je kunt ze bij Merel in Wonderland in allerlei kleuren, materialen en vormen kopen. Dit geldt uiteraard ook voor de wandkleden, die bovendien goed helpen tegen de kou. Ze zijn dus niet alleen stijlvolle blikvangers, maar hebben ook een handige functie. 

Kleuren

De Oosterse woonstijl laat zich dus kenmerken door warme kleuren. Deze tinten moet je dus overal toepassen in je interieur, niet alleen in de accessoires. De muren en vloeren zullen dus ook een warme kleur moeten hebben. Zo is het bij de Oosterse stijl erg mooi om de vloer een donkere tint te geven, al is een aardkleur ook zeker mogelijk. Als je een echte eyecatcher wilt in je woning dan kun je kiezen voor een beeldschone muurschildering.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Merel in Wonderland –