Draaifauteuil

Waarom een draaifauteuil onmisbaar is in je interieur

Als je toe bent aan een nieuwe relaxstoel in de woonkamer en je hebt ruimte dan is een draaifauteuil het overwegen waard!

Zo’n stoel zal niet alleen een fijne vervanger zijn of een goede manier om de ruimte op te vullen, het zorgt ook zeker voor veel comfort. Desondanks zie je een draaifauteuil niet veel meer in de Nederlandse interieurs. Dit is opvallend, want een draaifauteuil kan een ware eyecatcher in je interieur zijn!

Lees ook:Waarom is het zo aantrekkelijk om met je benen over elkaar te zitten?

Functie

Comfort is een belangrijk thema bij de draaifauteuil. Het is nota bene niet eens puur gemaakt als zitplaats, de gedachte achter een fauteuil is dat je écht tot rust kan komen in deze stoel. Dit is bijvoorbeeld ook het doel van een massagestoel, maar dan op een andere manier.

Draaifauteuils zorgen ervoor dat je na een lange werkdag heerlijk thuis kunt relaxen, zodat je voldoende energie hebt voor de rest van de dag. Bovendien is de stoel niet alleen geschikt voor de woonkamer, ook in de slaapkamer komt de stoel goed tot zijn recht.

Uitvoeringen

draaifauteuil

Daarnaast is een draaifauteuil onmisbaar, omdat het kan functioneren als een echte blikvanger in je woning. Het is dus meer dan gewoon een stoel. Om een eyecatcher te maken van de fauteuil heb je uiteraard een unieke en opvallende uitvoering nodig. Zo’n exemplaar is zeker te vinden. Overigens verschillen de uitvoeringen van de draaifauteuils niet alleen qua kleur, formaat en materiaal. Ze kunnen ook speciale functies hebben, zoals de ‘lig-functie’. Even naar achteren leunen en je stoel verandert in een heerlijke ligstoel. Dat is nog eens ontspannen na een drukke dag!