Perfecte Tas

Voor elke situatie de perfecte tas

Mannen kunnen zich er wel eens over verbazen; het grote aantal tassen dat vrouwen in hun bezit hebben. Maar mannen begrijpen wel vaker iets niet, en bovendien tassen zijn net als schoenen, je kunt er nooit te veel van hebben. Voor elke situatie is er namelijk wel een tas die daar perfect bij past. Hoe fijn is het dan dat jij die tas ook daadwerkelijk in je kast of aan de kapstok hebt hangen. Heeft je vriend of man toch nog wat overtuiging nodig, lees hem dan deze argumenten voor, waaruit blijkt dat sommige tassen absoluut onmisbaar zijn in elke tassen collectie.

Op naar die Summer of Love met een zomerse strandtas

Als het verleden ons iets leert, dan is het dat een langdurige crisis gevolgd wordt door een losbandige, vrije en vrolijke tijd; zoals de Summer of Love uit de jaren ’60. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in 2021 ook een soort Summer of Love verwacht wordt, in de zomer of herfst. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is natuurlijk niet te voorspellen, maar wij hopen erop!

Dan moet je natuurlijk wel de perfecte outfit hebben met bijpassende tas om die zomerse tijden op ultieme wijze te vieren. Onmisbaar in jouw collectie is dan de strandtas, het liefst met bijbehorende hippie vibe; eentje met vrolijke kleurtjes, of van riet, of zelfs vrolijk versierd met bloemen. Paraderen over het strand gaat een stuk makkelijker met zo’n blije tas. Extra voordeel van een strandtas; je hebt al dat zand niet in je ‘dagelijkse’ tas zitten. Bovendien hebben tassen het op het strand vaak flink te verduren met al die zon, het zand en zoute zeewater. Daar heb je een extra sterke strandtas voor nodig die wel tegen zo’n zomers stootje kan.

Met deze weekendtas kun je makkelijk een week wegblijven

Een absoluut noodzakelijke tas voor elke tassenliefhebber is natuurlijk de weekendtas. Onmisbaar voor praktisch elke trip, want hoewel de naam weekendtas suggereert dat je deze tas in een weekend gebruikt, zijn ze tegenwoordig ruim genoeg voor een volledige week vakantie. Maar ook wanneer je helemaal niet de deur uit gaat voor een tripje met overnachting kan een weekendtas een hele praktische tas zijn. Wat dacht je van een bezoekje aan de sportschool, of een dagje naar de sauna? Een grotere, maar tegelijkertijd stijlvolle, tas is dan superhandig voor je badhanddoeken en badjas. Weekendtassen heb je in alle soorten en maten en van diverse topmerken, zoals de kleurrijke reistassen van SuitSuit, of de tijdloze klassiekers van Genicci. 

Geen collectie compleet zonder een Cowboysbag

Als een tassenmerk een tas heeft die ‘The Bag’ heet, dan weet je eigenlijk al dat je hier te maken hebt met een iconische tas, die elke vrouw in haar collectie moet hebben. Deze tas van Cowboysbag is gemaakt van leer waardoor hij lang meegaat en ook flink gebruikt kan worden, want hij kan wel wat hebben. Super praktisch zijn de voor- en zijvakken van de tas, waar je van alles en nog wat in kwijt kunt. Perfect voor naar school of naar je werk. Voor een echte leren tas zijn deze tassen bovendien helemaal niet zo knetterduur. Ben je helemaal op zoek naar een koopje dan neus je gewoon door de sale en de social deal. Met een Cowboysbag The Bag over je arm of schouder kun je jezelf als serieuze tassenverzamelaar pas echt serieus nemen.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van The Bag Store