personal shopper

Uniek: personal shopper van AKO helpt je de mooiste boeken te kiezen

Op zoek naar goede boeken of een heerlijke stapel tijdschrijften? AKO heeft nu iets unieks: een personal shopper die je advies geeft en ervoor zorgt dat je bestelling binnen twee uur bij je wordt afgeleverd! En wat zo leuk is: de eerste 200 bestellingen krijgen een verrassing!

Wie doet dat niet: vlak voor je vlucht naar je vakantiebestemming een paar goede boeken uitzoeken die je aan de rand van het zwembad of op het strand kunt lezen… Maar ja, op Schiphol is het nu rustig, omdat bijna alle vluchten geannuleerd zijn. Dus bedankt AKO Schiphol iets unieks: laat je adviseren door hun team van personal shoppers en zij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen twee uur bij je wordt afgeleverd!*

Persoonlijk advies

Wordt het een thriller, een roman of een non-fictie boek? Geef je voorkeur door aan de personal shoppers van de Schiphol-boekhandel en zij weten precies welke boeken je absoluut niet mag missen. En als ze toch bezig zijn: kunnen ze meteen je favoriete tijdschrift of puzzelboek aan je bestelling toevoegen.

Het werkt heel simpel: vul het contactformulier in op Je kunt de personal shoppers van AKO bereiken via ako.nl/personal-shopping en vervolgens ontvang je een vrijblijvende selectie via mail, Whatsapp of als je wilt via een videocall. Ben je het eens met de keuze dan kun je meteen een afspraak maken waarop jouw bestelling persoonlijk wordt langsgebracht. Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen en houden we 1,5 meter afstand en kun je contactloos betalen.

Verrassing!

En wat zo leuk is: de eerste 200 bestellers krijgen een verrassing! Misschien is het wel dat een van jouw favoriete auteurs je bestelling persoonlijk komt afleveren… zoals Simone van der Vlugt, maar er zijn nog veel meer leuke verrassingen beschikbaar!

Video: Simone van der Vlugt levert bestelling af

* Op dit moment beperkt de bezorgservice zich tot adressen binnen een straal van 50 km vanaf Schiphol. Woont je verder weg? Plaats dan jouw bestelling via www.ako.nl.