Gietvloer

Nieuwe vloer nodig? Kies voor een gietvloer!

Tegenwoordig is de industriële woonstijl helemaal in de mode. Hier hoort natuurlijk ook een robuuste en stoere vloer bij. Hierbij kun je onder andere denken aan een gietvloer. Iets voor jou?

Zo’n gietvloer, waarbij in principe egaline gebruikt kan worden om alles vlak te maken, is niet alleen uiterst stijlvol. Het is namelijk ook nog eens duurzaam én het is ook gemakkelijk om schoon te houden. Bovendien kan het voor extra comfort in je woning zorgen, omdat het te combineren is met vloerverwarming, waarvoor je voetjes je dankbaar zullen zijn. Als je erover na zit te denken om een gietvloer te laten leggen in je huis dan moet je wel met een aantal dingen rekening houden. 

Vergeet de risico’s niet

Ja, een gietvloer ziet er geweldig uit en is makkelijk schoon te maken, toch kleven er ook zeker een paar nadelen aan. Heeft je vloer een glans of coating dan is onderhoud heel belangrijk. Laat jij of je kind regelmatig een beker of glas met drinken erin vallen? Ruim dit dan zo snel mogelijk op. Anders kunnen er vlekken ontstaan namelijk. 

Huisstofmijtallergie

Over het algemeen zijn gietvloeren naadloos en waterdicht zullen waardoor ze ook ideaal zijn als je een huisstofmijtallergie hebt.

Eindeloos veel opties

Er zijn eindeloos veel opties en je kunt een gietvloer zelfs laten aanpassen aan je wensen. Voor welke kleur en vormgeving ga jij? En wat past het beste bij de loof en feel van je interieur?

Ook duurzame gietvloeren

Duurzaamheid is iets wat voor veel mensen steeds belangrijker wordt. Ga je voor een gietvloer dan kun je ook de keuze maken voor een duurzaam exemplaar. Dit zal je op den duur tijd, geld en energie besparen!