Placeholder

Me-time tijdens de Week van het Engelse Boek

Vanaf 28 oktober tot en met 5 november is het de Week van het Engelse Boek. Hét moment om je met een heerlijk boek op de bank onderuit te laten zakken!

 

Tijd voor ontspanning. Dat gaat vast lukken met een van deze Engelse boeken die je volop inspiratie geeft voor een healthy lifestyle. En wat zo leuk is: bij aankoop van een Engels boek tijdens deze week, krijg je het boek Life Love Books van Mark Manson als geschenk erbij.

Boekentips van Santé:

The Art of Making Memories – Meik Wiking

Sommige momenten blijven in je geheugen gegrift. Maar hoe kan dat? Waarom zorgt juist dat ene liedje, geur of smaak ervoor dat we terugkeren naar dat speciale moment? En is het mogelijk om blije herinneringen te maken en ze voor altijd te onthouden? Meik Wiking, directeur van The Happiness Research in Kopenhagen, deed er onderzoek naar.

Bestel hier

Mindfulness: stories of life – April Healy

Voor iedereen die last heeft van stress, vermoeidheid of leegte in zijn leven, presenteert April Healey hier de meest toegankelijke vorm van mindfulness die er is. Deze bloemlezing staat vol met wijze lessen in verhaalvorm en leert je alles wat je weten moet over hoe je je leven zin kunt geven en meer ontspanning kunt bereiken.

Bestel hier

Hatha yoga for teachers and practitioners – Kalyani Hauswirth-Jain, Ram Jain

Deze luxe uitvoering van het boek is sinds kort beschikbaar in Nederland. Het boek Hatha Yoga voor Docenten en Beoefenaars (Hatha Yoga for Teachers and Practitioners: A Comprehensive Guide to Holistic Sequencing) is een must-read boek om het maximale resultaat uit jouw yogabeoefening te halen.

Bestel hier

Why we sleep – Professor Matthew Walker

Tot voor kort had de wetenschap nog geen antwoord op de vragen als ‘waarom slapen we eigenlijk?’, ‘waar is slaap goed voor?’ en ‘waarom is het zo schadelijk voor je gezondheid als je niet genoeg slaapt?’

In dit boek analyseert professor Matthew Walker onderzoeken over slaap van de afgelopen twintig jaar.

Bestel hier

Help Me! – Marianne Power

Kunnen zelfhulpboeken je leven veranderen? In dit heerlijke humoristische verhaal word je meengenomen in een zoektocht van een vrouw.

Bestel hier

Meer Engelse boeken kun je vinden op AKO.nl