Mannenondergoed

Mannenondergoed als Valentijnscadeau? Dít is handig om te weten!

Op zoek naar een trendy Valentijnscadeau voor je grote liefde? Wat dacht je van stoer mannenondergoed. Maar wat zijn de trends van dit moment? Wij helpen je een handje!

Er lijken steeds meer soorten herenondergoed op de markt te komen. Deze drie trends zijn handig om te weten bij het kiezen van het juiste mannenondergoed:

Bamboe boxershorts

Alhoewel er veel veranderd is op het gebied van het ondergoed voor mannen, is de boxershort voor heren nog altijd mateloos populair. Logisch natuurlijk, want zo’n onderbroek is super comfortabel. Ze zien er bovendien verzorgd uit, dus ook je partner is er fan van. Normaal gesproken werden boxershorts eigenlijk alleen van klassiek katoen geproduceerd, maar dat is inmiddels niet meer het geval. Tegenwoordig worden de boxershorts voor mannen namelijk ook vaak gemaakt van bamboe, bijvoorbeeld door het welbekende Bamigo. Deze onderbroeken zijn extra comfortabel, doordat bamboe extreem zacht is. 

Mesh ondergoed

Niet alleen bamboe wordt gebruikt bij de productie van onderbroeken voor heren, ook een materiaal dat we kennen als mesh begint steeds populairder te worden. Dit wordt beschouwd als een geschikte stof omdat het ademend is. Ook is het een lichtgewicht materiaal. Dit maakt het echt ideaal voor sportondergoed, waar inmiddels al vaak mesh voor wordt gebruikt. Toch zijn er ook merken die een stapje verder gaan. Zij gebruiken thermisch gevoelig mesh materiaal. Dit maakt het eenvoudiger om de warmte van je lichaam af te voeren, terwijl het ook je benen kan verkoelen.

Luxe jocks

Mannen willen natuurlijk indruk maken met hun kleding, maar het ondergoed vergeten ze hierbij nog wel eens. Door luxe jocks aan te schaffen, kun je hier verandering in brengen. Deze onderbroeken zijn wat duurder, maar toch zijn ze zeker een aanrader. Luxe jocks kun je namelijk vinden in allerlei verschillende stijlen, die stuk voor stuk praktisch en comfortabel zijn. Qua draagcomfort zit het dus wel goed bij dit type ondergoed voor heren. Dit is natuurlijk van belang, met name tijdens een lange werkdag wil je wel dat je onderbroek lekker en goed zit.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Bamigo.com