Placeholder

Laat je huis heerlijk ruiken met stijlvolle geuren

Tijdens de feestdagen vieren kookluchtje hoogtij in je huis. Geurkaarsen en diffusers zijn dé manier om deze luchtjes te verdrijven. En als ze er dan ook nog eens stijlvol uitzien…

 

De stijlvolle geurkaarsen en diffusers van Ted Sparks zijn niet alleen heerlijk om te ruiken, maar zien er ook nog eens stijlvol uit.

Meer over Ted Sparks

Ted Sparks is een avonturier die dol op is op het leven. Met zijn trips over de hele wereld ontmoette hij verschillende culturen, elk deel op de wereld heeft zijn eigen geur en stijl. Er is zoveel te ontdekken.

De kleine dingen in het leven zijn belangrijk voor Mr. Sparks; een goed glas whiskey, een sigaar of een knetterend vuurtje met zijn geliefden om zich heen. Geïnspireerd door de culturen die hij heeft ontmoet, heeft Ted Sparks een collectie met heerlijk geurende en stijlvolle kaarsen en diffusers ontworpen.

De ingrediënten voor zijn kaarsen en diffusers worden met uiterste precisie geselecteerd. Hij maakt hierbij alleen gebruik van de beste geuren die beschikbaar zijn om een geliefde collectie te creëren.

Heerlijke geuren

De collectie is verkrijgbaar in de volgende geuren:

  • White tea & Chamomile – De geur van een vers boeket met kamillebloemen gecombineerd met een vleugje Aloe Vera en het aroma van witte thee.
  • Bamboo & Peony – Een luxe blend van bamboe en poederige pioenroos. Met een accent van groene thee en exotische lelie.
  • Fig & Honey (Metallic Collection) – Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie!
  • Amber & Pepper (Metallic Collection) – Amber voegt zoete, houtachtige noten toe, terwijl peper een pittige kick toevoegt aan deze aromatische geur.
  • Cedarwood & African Flowers (Metallic Collection) – Een verleidelijke fusie van cederhout, samengevoegd met een zacht aromatisch boeket van Afrikaanse bloemen.
  • Bergamot & Sandalwood – Warm en langdurig ruiken sandelhout, versterkt met zacht activerende geuren van citrus. Jasmijn en vanille balanceren deze geur.
  • Cinnamon & Sandalwood (kerst special) – Een warm aroma van kruidige kaneel en sandelhout. Met deze geur kun je niet anders dan uitkijken naar herfst en winter.
  • Cinnamon & Spice (kerst special) – Geniet van het feestelijke kerstaroma in huis met onze Cinnamon & Spice geur. De geur kenmerkt zich door de geur van rijke kaneelstokjes en kruiden, vermengd met zachte bloemige noten en warme tonkaboon.
  • Pink Champagne – Onze op soja-basis Pink Champagne Scented Candle biedt een luxe mix van delicate roos en jasmijn, vermengd met citrusachtige noten van bergamot en oranje bloemen.

– Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Ted Sparks –

Gerelateerde artikelen