Undiemeister

Koop eens een mooie boxershort voor je partner!

Natuurlijk zijn de mooie boxershorts op veel plekken te koop. Ga nu eens voor een boxershort die niet alleen mooi is om te zien, maar die ook nog eens goed doet voor het milieu. Je hoeft dan echt niet te denken aan een “grijzewollensokken-boxer”, want ook heel hippe boxers worden nu veel milieuvriendelijker geproduceerd dan voorheen.

Wat denk je bijvoorbeeld van de boxershorts van Undiemeister? Je kent dit merk waarschijnlijk wel van de tv-reclames. Daarin zijn ze duidelijk: de tijd van kekke printjes en lelijke slips is echt geweest. Het wordt tijd voor goede, nieuwe boxershorts!

Waarom zou je kiezen voor Undiemeister?

Alleen al het feit dat deze boxers zeer comfortabel zitten, mooi aansluiten en niet oprollen bij de pijpen zou een goede reden zijn. Maar er is meer! Undiemeister gaat niet alleen voor de hoogste kwaliteit, ze gaan ook voor een beter milieu en duurzame producten. Dit doen ze door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde, revolutionaire stof MellowoodⓇ. MellowoodⓇ is de perfecte combinatie van Tencel™ en gecertificeerd biologisch katoen. Tencel™ kennen we als lyocell en biologische katoen. MellowoodⓇ is niet alleen extreem comfortabel, het wordt ook nog eens CO2 neutraal geproduceerd en met een maximale besparing van water. Als dat geen goed nieuws is!

Meer in het assortiment dan alleen boxers

Je kunt je partner helemaal voorzien van nieuwe onderkleding op basis van MellowoodⓇ. Zo zijn er ook heerlijk comfortabele t-shirts in verschillende modellen en kleuren beschikbaar. T-shirts met een ronde hals, een v-hals en zelfs een diepe v-hals. De t-shirts worden, net als de boxers, met zo min mogelijk naden gemaakt. Dit verhoogt het comfort en zorgt er ook nog eens voor dat de shirts langer mooi blijven.

En wat denk je van sokken? Sokken hebben het, helemaal aan herenvoeten, opgesloten in schoenen zwaar te verduren. Het was dus even puzzelen voor de ontwerpers, maar het is ze gelukt om heerlijk zachte, maar toch stevige sokken te ontwerpen. En ook handig; door de merkjes op de sokken vind je altijd weer een compleet paar na het wassen.

Heb jij weleens ondergoed gekocht voor je partner?

Dit artikel is een partnerbijdrage van Undiemeister