The Read Shop boeken

Heerlijke boeken voor jou geselecteerd!

Nu heb je vast zeeën van tijd om lekker veel te lezen. Santé heeft iets nieuws! Elke maand maken we samen met The Read Shop een selectie van de allerfijnste boeken. Ontspannen maar!

Elke maand worden er in Santé magazine een selectie van boeken besproken. Deze kun je terugvinden op een speciale Santé-tafel in The Read Shop-filialen, maar je kunt ze natuurlijk ook via de webshop van The Read Shop bestellen. Is nu misschien wel zo handig!

Dit is de selectie van maart/april:

Deze boeken zijn nu te bestellen bij The Read Shop:

Jouw persoonlijke cyclusplanner, Vivian Reijs € 20,99 (VBK Media)

Trs Boek Cyclus Planner

Een handige planner waarmee je meer inzicht krijgt in je hormoon­huishouding. Je houdt twaalf maanden je eigen cyclus bij, terwijl Vivian ­informatie, voedingsadviezen en ­wekelijks tips geeft.

Bestellen

Plant als medicijn, Leoniek Bontje € 23,99 (Uitgeverij Terra Lannoo)

Trs Boek Plant Als Medicijn

Kruidenkundige Leoniek Bontje heeft zich gespecialiseerd in de geneeskrachtige werking van planten. In dit boek laat ze zien hoe je van planten je eigen geneesmiddelen maakt, zoals een wondspray van duizendblad.

Bestellen

Je bent jong en je krijgt wat, Monique van Loon € 20,99 (Uitgeverij Nieuw Amsterdam)

Trs Jebentjongenjekrijgtwat

Wat doe je als je op je achtentwintigste baarmoederhalskanker blijkt te hebben, terwijl je vol in het leven staat en juist flink carriere aan het maken bent? Het overkwam Monique van Loon, oprichtster van Culy.nl.

Bestellen