Wanddecoratie

Dít wil jij ook aan je wand

Uitgekeken op je kamer of gewoon zin in iets anders? Maar geen zin in verven of opnieuw inrichten? Met deze wanddecoraties lijkt je kamer direct als nieuw.

Een echte rage

Een nieuwe rage zijn de wandcirkels. Niet alleen voor in de tuin of op het balkon maar ook voor je binnenmuren. Ze zijn er in kleur, zwart-wit of retrolook. Ga je voor een strandsfeer, de echte grootmeesters, zoals het melkmeisje van Vermeer of kies je voor de safari-look met olifanten en tijgers?

Een klassieker in een eigentijds jasje

Ze raken nooit uit de tijd; wereldkaarten. Zoals de echte ouderwetse schoolkaarten in diverse tinten blauw. En wat denk je van de perkament of vintage-look. Naast dat ze je enorm inspireren, passen ze ook in elk interieur. En nog leuker: je kunt deze wanddecoratie online bestellen.

Schoolplaten

Ook helemaal hip zijn de zogenaamde schoolplaten. Afbeeldingen op canvas met houten latten aan de boven- en onderkant om ze mooi in model te laten hangen. Ze zijn er in verschillende maten en net zoveel afbeeldingen. Zo creëer je snel in elke kamer de sfeer die jij wil.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Sweetlivingshop.nl