Tim Douwsma

Dit boek leest zanger Tim Douwsma om zichzelf te ontwikkelen

Misschien is het nu wel hét moment om wat meer aandacht te besteden aan jezelf? Jezelf te ontwikkelen en stil te staan waarom je bent zoals je bent? Presentator Tim Douwsma heeft nu een boek op zijn nachtkastje liggen dat jou daar misschien bij kan helpen.

‘Wat ligt er bij jou op het nachtkastje?’ vroegen we aan Tim Douwsma die in 2007 als zanger doorbrak na zijn deelname aan de talentenjacht So You Wanne Be A Popstar op SBS6.

Hij leest namelijk een boek dat bekend staat als hét spirituele boek van het laatste decennium: ‘De kracht van het nu’ van Eckhart Toll. Dit is wat hij ervan vindt.

Lees ook:Dossier: inzichten voor een leuker leven

De kracht van het nu

Dekrachtvanhetnu

‘De kracht van het Nu’ beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen! Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf. De rake uitspraken van Eckhart Tolle weten een wereldwijd publiek te boeien. ‘De kracht van het Nu’ heeft vele mensen, van jong tot oud, vertrouwder gemaakt met spiritualiteit en biedt praktische handvatten om het Nu direct te ervaren.

=> Bestellen