kledingkast

De 3D-kledingkastentool maakt thuiswinkelen nu nog makkelijker!

Razendsnel, simpel en direct online je kledingkast op maat samenstellen, wie wil dat nou niet?! Slaapkamerweb introduceert dit jaar de 3D-kledingkasttool waarmee je direct via de webshop je kledingkast kunt samenstellen, maar ook direct kunt inzien. In dit artikel leggen we je graag de nieuwste innovatie uit en laten we je zien wat je de voordelen zijn van een kast op maat.

Je wilt je slaapkamer af en toe vernieuwen, een nieuwe matras, een nieuw bed of bijvoorbeeld met een prachtige nieuwe kledingkast. De kastconfigurator geeft je de mogelijkheid om je kast op maat samen te stellen niet alleen van de buitenkant, maar ook direct van de binnenkant.

Hoe werkt de 3D-kledingkastentool?

Kledingkast

De 3D-kledingkastentool is simpel en zeer uitgebreid. Per kledingkast heb je diverse mogelijkheden, kies je formaat (breedte en hoogte), kies je aanvullende accessoires en bepaal hoe jouw kledingkast eruit komt te zien. Iedere kledingkast heeft eigen unieke accessoires die een prachtige uitstraling geven aan de kast. Wist je bijvoorbeeld dat je meer dan 115.000 samenstellingen direct kunt tonen in de tool? Dankzij de 3D-kastentool wordt iedere optie direct in een visueel plaatje verwerkt, alsof deze bij jou in de slaapkamer staat.

Heb je het uiterlijk van je kast gekozen? Dan kom je in de online configurator waar je eenvoudig in een aantal klikken de binnenkant van je kledingkast kunt samenstellen. De configurator heeft een overzicht gemaakt van de meest gekozen opties, hiermee maakt de tool het gemakkelijk om een geschikte indeling samen te stellen. Iedere kast is uniek en heeft eigen keuzeopties waarmee je jouw kledingkast kunt personaliseren. Bekijk het volledige overzicht van alle luxe kledingkasten die je online kunt samenstellen.

Thuiswinkelen steeds populairder!

Voor kleine producten en kleding is het eigenlijk al heel gewoon om vanuit huis je producten te bestellen. De afgelopen jaren heeft ook het online bestellen van meubilair een flinke opmars gemaakt. Consumenten ervaren het gemak van het bestellen vanuit de eigen woonkamer en vertrouwen steeds meer op de leverancier.

Slaapkamerweb speelt hier uitstekend op in met de innovatieve 3D-kastentool. Een enorme verbetering die de gebruikerservaring naar een nog hoger niveau tilt. Wil je de 3D-kastentool zelf ervaren? Kom dan langs in de webshop.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Slaapkamerweb.nl