BookSpot

Boek je zomer bij BookSpot

Deze zomer ziet er anders uit dan we gewend zijn. Blijf je thuis of ga je toch weg? Gelukkig zijn er altijd boeken. Want elk boek is een avontuur. Een reis in je hoofd. En dat is heerlijk. Even helemaal weg. Daarom is BookSpot deze zomer je reisbureau. Dus of je nu naar Thailand, Spanje of Noorwegen wilt: boek je zomer bij BookSpot.

Op de BookSpot zomerpagina vind je heel veel boekentips, kortingen en winacties voor een fantastische zomer, uit of thuis.

Wat dacht je alvast van deze:

1. €3, – korting op deel 2 t/m 6 van De zeven zussen van Lucinda Riley

Lucinda Riley

Zin in zon? Met de boeken van Lucinda Riley voelt het alsof je toch een beetje op vakantie bent. Reis mee met de zussen op zoek naar hun roots en doorkruis de hele wereld. Zo zit je met ‘Zon’ voor maar € 21,99 al in Kenia.

=> Kijk voor de kortingscode op bookspot.nl/boekjezomer.

2. Zonneleesbrillen met zomerkorting

Zonneleesbril

Je kunt in de zomer eigenlijk niet zonder. Want deze 2-in-bril is leesbril en zonnebril tegelijk. Je klikt de gepolariseerde lenzen met uv400- bescherming met een magnetisch systeem op je bril. Uitgelezen? Dan berg je je bril veilig op in het microfiber zakje dat je erbij krijgt. Uitvoering: tortoise en klassiek zwart.

=> Korting van € 19,99 voor € 14,99.

3. Ontvang € 15,- shoptegoed bij aankoop van je nieuwe eReader

Ereader

Koop nu een PocketBook Touch HD 3 of InkPad 3 eReader en krijg € 15,- eBook shoptegoed!
Zo werkt het: binnen een week na aankoop van je nieuwe eReader ontvang je per mail een unieke actiecode. Met deze actiecode krijg je € 15,- korting op je eerste aankoop van eBooks.

=> Deze actie is geldig t/m 31 juli 2020. Kijk op bookspot.nl/boekjezomer.

Meer boekentips en kortingsacties

Je vindt deze acties op bookspot.nl/boekjezomer, samen met nog veel meer boekentips en kortingsacties.

BookSpot wenst je een avontuurlijke zomer.