Schoonmaken (2)

Glanzende tegels in de badkamer? Met deze 5 tips lukt het

Ondanks dat je de tegels droogmaakt na het douchen en de badkamer regelmatig schoonmaakt, worden de tegels soms dof. Met deze tips laat je ze weer glanzen.

Oma weet altijd raad als het om schoonmaakkwesties gaat. Gebruik één van deze tips om je tegels weer te laten glanzen. Probeer een middel bij twijfel altijd uit op een klein en onopvallend stukje van een tegel.

1. Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is één van de meest natuurlijke schoonmaakmiddelen en lijkt werkelijk overal tegen te helpen. Doe een scheut schoonmaakazijn in een emmer warm water en boen daarmee de tegels.

2. Shampoo

Sommige mensen gebruiken shampoo. Smeer de muur ermee in en spoel het daarna af. Je kunt de shampoo ook in een emmer warm water toevoegen en daarmee de muren afnemen.

3. Glansspoelmiddel

De tegeltjes in de douche gaan hier net zo van glanzen als je afwas. Leng het glansspoelmiddel aan met water en poetsen maar.

4. Autopoets

Smeer de tegels in met autopoets om ze weer als nieuw te laten lijken.

5. Bleek

Zijn de witte voegen niet zo wit meer? Met een tandenborstel en verdunde bleek, maak je ze weer toonbaar. Begin met het schoonmaken van de voegen en doe daarna pas de rest van de muur.

Foto: Getty Images

Bestel de FITBIT LUXE hier