erotische adventskalender

Must-have: erotische adventskalender met 24 seksspeeltjes

Ben je op zoek naar het ultieme cadeau om aankomende decembermaand nóg spannender te maken? Laten we eerlijk zijn, een adventskalender gevuld met chocolade is weliswaar zoet, maar wat als je dit jaar voor iets pittigers kiest?

Aftellen met de erotische adventskalender

Daarvoor komt de erotische adventskalender om de hoek kijken. Aftellen naar Kerstmis was nog nooit zo opwindend. Echter, met elke dag een spannend speeltje achter een nieuw deurtje, zorgt deze kalender voor een brede glimlach en wellicht een blos op je wangen. Immers, wie wordt er niet blij van een beetje ondeugendheid tijdens de koude winterdagen?

Meer dan chocolade en kaarsen

Chocolade is lekker, maar genot heeft vele vormen. Met de erotische adventskalender krijg je 24 dagen sensaties en ontdekkingen. Daarnaast is het niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een briljante manier om je relatie die sprankelende touch te geven tijdens de feestdagen.

Samen of alleen: het kan allebei

Deze unieke adventskalender is niet alleen een feestje voor stellen, maar ook voor singles die zichzelf willen verwennen. Dus, weg met die doorsnee kalenders! Maak de feestdagen dit jaar onvergetelijk met liefde, lach en wat avontuur. Bovendien is de erotische adventskalender er voor elke volwassene die openstaat voor een nieuwe definitie van genot. Wil je meer informatie over deze kalender vol verrassingen? Klik op onderstaande button.

Lees ook: Dít is het meest populaire seksspeeltje ooit

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker