netflix tv kijken

Deze films en series verschijnen in september op Netflix

Vind jij het heerlijk om je favoriete serie op de bank te bingewatchen? Dan hebben we goed nieuws, want in september komen er weer een hele hoop leuke films en series op Netflix.

Welke films en/of series van Netflix zet jij op jouw ‘in september to watch’-lijstje?

La Casa de Papel: deel 5 – Volume 1

Goed nieuws voor de fans van La Casa de Papel, seizoen vijf is vanaf nu te zien op Netflix! Schuif al je weekendplannen opzij en kruip op de bank. De eerste vijf afleveringen zijn nu te zien, maar voor de laatste afleveringen moet je nog even wachten tot 3 december…

Lucifer: The Final Season – 10 september op Netflix

aan alle slechte dingen komt (in dit geval helaas) een eind. Het allerlaatste seizoen van Lucifer is vanaf 10 september te zien op Netflix. Tijd om met volle teugen te genieten van de knappe hoofdrolspeler Lucifer.

Chicago Fire: seizoen 1 t/m 4

In deze serie volgen we de brandweerlieden en paramedici van Chicago Fire Department in hun werk- en privéleven. De serie heeft af en toe een crossover met Chicago P.D en Chicago Med (die laatste is nu ook te zien op Netflix). Chicago Fire wordt op dit moment iedere dinsdagavond uitgezonden door Net5, dus als je dat volgt, kun je heel seizoen 4 bingewatchen via Netflix. Veel plezier!

Sex Education: seizoen 3 – 17 september

Helaas is er geen échte trailer beschikbaar, maar in dit filmpje zien we al onze favoriete scholieren van Moordale. Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Aimee ontdekt het feminisme en Jackson wordt verliefd. O ja, er zwerft ook nog ergens een verloren voicemail rond.

He’s Just Not That Into You

In deze nostalgische romantische komedie volgen we een groep twintigers en dertigers uit Baltimore. Ze proberen hun liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. De vrouwen, Gigi, Janine, Anne, Beth en Mary hebben ieder zo hun eigen problemen in de liefde.

Lees ook: Popcorn klaar? Dít zijn de leukste feelgoodfilms op Netflix

Beeld: Unsplash / Bron: Filmvandaag.nl