Vrouw Laptop

Popcorn klaar? Dít zijn de leukste feelgoodfilms op Netflix

Even behoefte om je gedachten te verzetten? Dan is een leuke feelgoodfilm altijd een goed idee. Dit zijn de allerleukste titels op Netflix.

The Intern

Met pensioen gaan, valt de 70-jarige weduwnaar Ben behoorlijk tegen. Hij besluit als stagiaire aan de slag te gaan bij een modewebsite. Na een tijdje ontwikkelt hij een bijzondere band met zijn baas, Jules.

The Holiday

Of het nu winter of hoogzomer is: The Holiday is altijd een goed idee. Amanda heeft wat problemen met haar relatie. Ze besluit van huis te ruilen met de Engelse Iris. En dat zet alles op z’n kop.

Yes Day

In deze film – die pas sinds maart op Netflix staat – besluiten twee ouders een ‘yes day’ in het leven te roepen. Een dag waarop hun kinderen álle regels mogen bepalen. 

Otherhood

Drie vriendinnen voelen zich nogal eenzaam. Ze besluiten daarom spontaan om naar New York te reizen en hun zoons te verrassen.

Lees ook: deze Netflix-serie gaat over het vrouwelijk orgasme

Grease

Deze klassieker mag niet ontbreken in de lijst met feelgoodfilms. Nog even het verhaal in het kort: Danny en Sandy worden verliefd, maar omdat hun levens nogal van elkaar verschillen, gaat dat niet altijd over rozen.

13 going on 30

Ook deze film uit 2004 (!) past perfect in deze lijst. Als Jenna op haar dertiende verjaardag wenst dat ze dertig is, komt deze droom plotseling uit. Ze wordt wakker als een volwassen vrouw.

Eat Pray Love

Elizabeth heeft het allemaal: een echtgenoot, een huis én een succesvolle carrière. Toch is ze niet gelukkig. Na haar scheiding besluit ze alleen op reis te gaan.

Lees ook: de leukste romcoms op Netflix

Foto: Getty Images