9257453 2100x1440

De geheimen van goede solosex

Betere sex willen we allemaal. Al gauw denk je dan aan bedpret met een ander persoon, maar op het gebied van solosex kunnen we onszelf ook wat nieuwe tricks leren… De meeste vrouwen hebben een vaste ‘masturbatie-routine’. Ze weten wat ze lekker vinden en binnen enkele minuten is de klus geklaard. Maar er is zoveel manieren om het nóg fijner en lekkerder te maken.

De meeste vrouwen hebben een vaste ‘masturbatie-routine’. Ze weten wat ze lekker vinden en binnen enkele minuten is de klus geklaard. Maar er is zoveel manieren om het nóg fijner en lekkerder te maken.

1. Gebruik glijmiddel

Het glibberige goedje wordt vaak onderschat. Dankzij glijmiddel kan je soepelere bewegingen maken én het verkleint de kans op geurtjes en irritaties.

2. Geef jezelf een boobmassage

Vergeet je borsten niet! Je twee vriendinnen willen ook meedoen met de pret. Probeer eens zelf je borsten te knepen en je tepels te stimuleren. Wedden dat het extra sensaties geeft?!

3. Sexspeeltjes!

Een vrouw kan niet leven zonder sextoys. Ja, óók als je een relatie hebt. Investeer in een goede toy, van topkwaliteit die verschillende trilstanden heeft. Bijvoorbeeld een van de nieuwe trendtoys. Weet je niet welke je moet kiezen? Check eerst dit artikel.

4. Maak het romantisch

Romantische avond voor één! Dim de lichten, steek kaarsjes aan en zet een zwoel liedje op. Show yourself some love!

5. Randje fietsen

Ooit van gehoord? Randje fietsen houdt in dat je je orgasme zo lang mogelijk uitstelt. Dus als je een hoogtepunt voelt aankomen, neem dan enkele seconden rust en ga door. Het uitstellen zorgt uiteindelijk vaak voor een grotere explosie van tintelingen, woehoe!

6. Verken je G-spot

Focus je niet alleen op je C (clitoris), maar geeft ook genoeg (lees: veel!) aandacht aan je G-spot. Wissel af of stimuleer allebei de genotsplekjes. Dat kan met je vingers, maar ook in combinatie met een speeltje. Eerder schreven we uitgebreid hoe je de G-spot kan vinden en stimuleren.

7. Kijk een porna-filmpje

Met fantasie kom je een heel eind, maar voor meer verbeelding kun je eens een porna-filmpje opzetten. Als je dat niet zo vaak doet, kan de masturbatie een hele andere beleving voor je zijn. Nooit eerder porna gekeken of niet zo wegwijs in de pornsites? We hebben speciaal de mooiste, vrouwvriendelijke porno geselecteerd.

8. Of lees een sexy verhaal

Toch meer van de fantasie? Laat het de vrije loop nemen door eens een spannend verhaal te lezen. Lees sexy stories hier op LotteLust.

9. Varieer in ‘masturbatie standjes’

Lig jij altijd op je rug te solosexen? Probeer eens wat masturbatie standjes. Ga eens op je kniën of juist op je buik tijdens de masturbatie. De hele druk in je lichaam veranderd waardoor je orgasme ook anders aanvoelt.

Lotte Lust is een online magazine voor vrouwen over seks & body. Auteur Laura Hiddinga schreef het boek Kom je ook? In dit boek staat alles wat iedere vrouw – en man – moet weten over het vrouwelijk orgasme. Oefening baart kunst, is het motto van dit informatieve en praktische boek, vol met tips om alleen of met partner toe te werken naar meer en betere orgasmes. Lottelust.nl

Tekst: Lotte Lust / Beeld: GettyImages

Tip van de redactie

748x1200 1
Shop