regen regenen regent

3x dit kun je doen als het regent

Regen, regen, regen… Kan gebeuren natuurlijk en jij laat je niet op de kop zitten, want je kunt zó aan de slag met deze leuke tips.

Let’s face it: het weer hebben we toch niet in de hand. Als jouw dagen een beetje in het water dreigen te vallen, is er echt nog wel genoeg te doen om je goede humeur een beetje vast te houden. Regen of geen regen, vier het leven!

Lees ook: ‘Zo vier je de zomer feestelijk in jouw eigen achtertuin

Stamgast

Bedenk in welke horecagelegenheid jij het állerliefst komt en plan er voor deze keer niet alleen een lunchmoment. Maar ga er eens een hele dag zitten! Ieder twee uur nodig je iemand anders aan je tafel uit, dat is nog eens bijkletsen als een pro!

Garderobe-upgrade

Oké, oké, dit is stiekem wel meteen een nuttig klusje. Maar wel perfect voor op die dag vol druppels. Zet een lekker muziekje aan, gooi de deuren van je kledingkast wagenwijd open. En haal eruit wat je niet meer past, niet meer leuk vindt of waarvan je niet eens meer wist dat je het had. Grote plus: als je twee zakken vol ‘oude’ kleding hebt verzamelend voor de recyclebak of de verkoop, mag je daarna uiteraard even online shoppen voor een beetje nieuws.

Lekker fröbelen

Oh nee, DIY-en heet dat. Pak je haakwerk eindelijk weer eens op, die newborn voor wie je die knuffel wilde maken gaat inmiddels bijna naar de kleuterschool. Ook leuk: armbandjes, stempels of je eigen parfum maken. Als je twee vriendinnen uitnodigt, kunnen jullie ook nog eens voldoende afstand houden met een beetje passen en meten aan de eettafel. Leuk, op basis van BYOC: Bring Your Own Crafts. Iedereen heeft nog wel wat stof, kraaltjes, inkt en anders leuks thuis liggen om mee te nemen en te gebruiken. Of wat dacht je van een Schilderen Op Nummer? Of ben je meer van het kleuren voor volwassenen?

Tip van de redactie

Kobo Sage e-reader

Gerelateerde artikelen