prins William Sport fitness routine

Nu lezen: dit is de fitness routine van prins William

Het is bekend dat prins William een ijzeren conditie heeft. Maar wat doet hij precies om in shape te blijven? Dit is zijn fitness routine

De Prinses van Wales doet dagelijkse pilates, krachttraining en cardio workouts, als ze niet herstelt van een operatie. Maar haar echtgenoot, prins William, is ook in topvorm. Wat is zijn fitness routine?

De fitness routine van prins William

Hoewel de fitness routine van Prins William misschien niet meer zo uitgebreid is als vroeger, was er een tijd dat Prins William extreem fit was. En aan zijn gespierde lichaam te zien, doet hij nog steeds veel aan sport.

Lees ook: 6x sportieve royals

De Fitness Routine Van Pris William 1
Prins William tijdens polo

In de tijd dat hij militair was, moest hij extreem fit zijn. Prins William maakte bijna acht jaar deel uit van de Royal Air Force Daar moest hij een fitheidstest halen. Die bestond uit 2,4 km rennen in 11:11 minuten, 20 push-ups, 20x sit-ups, de beroemde biepjes test en een uitgebreide fitness test.

Zwemmen en polo

Ook is het bekend dat William een enthousiaste zwemmer is en regelmatig polo speelt. En niet vergeten, als jonge vader moet hij natuurlijk regelmatig achter zijn kinderen aan rennen.

Fitness Routine Prins William
Fitness Routine Prins William

Militaire fitness routine

Prins William heeft misschien geen actieve rol meer in de RAF, maar bronnen dicht bij de prins melden dat hij zijn militaire fitnessroutine heeft bijgehouden. Volgens diezelfde bronnen hebben ook wijlen Prins Philip en Koning Charles jaren lang de militaire fitness routine bijna dagelijks gedaan. Wil je deze fitness routione ook volgen? Op de website van RAF staat uitgelegd wat je daar voor moet doen. Succes alvast.

Lees ook: dit houdt de fitness methode van Margareta in

Tip van de redactie

Yin yoga werkt in op de dieper liggende bindweefsels, wat uiteindelijk een soepeler lichaam en een mooiere lichaamshouding oplevert. Het boek Yin Yoga bevat: ruim 200 verhelderende foto’s, duidelijke beschrijvingen van de oefeningen, tal van variaties op de oefeningen. Houd je van Yoga dan mag dit boek niet ontbreken in jouw boekenkast. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TKEST ROYALTY ONLINE

BEELD GETTYIMAGES