Santé

Voel je goed met het nieuwe Santé januari-nummer

Vanaf dinsdag 14 januari ligt het nieuwste nummer van Santé in de winkel. Deze maand is het weer tijd om op je eten te letten, goed in je vel te zitten en om met goede moed aan het nieuwe jaar te beginnen. Wat kun je in het januari-nummer van Santé verwachten?

 

Dossier: Leven volgens je cyclus

Een kort lontje als je ongesteld moet worden is normaal. Dus kun je er maar beter rekening mee houden. In het dossier van deze maand lees je alles over de trend om je leven in te delen volgens de verschillende fasen in je cyclus.

De grote lippenbalsemtest

In de wintermaanden kunnen je lippen wel wat extra zorg gebruiken. De Santé-redactie heeft 25 lippenbalsems getest en daar is een aantal favoriete uitgekomen…

Het eetdagboek van…

Vanaf deze maand vind je maandelijks een nieuwe rubriek in de Santé. In ‘het eetdagboek van’ vertellen verschillende bekende Nederlanders wat ze op een dag eten. Tooske Ragas bijt het spits af.

Zo maak je van 2020 jouw top jaar

Of je nu meer geluk wilt in je werk of in je privéleven, volgens coach en bestsellerauteur Kelly Weekers is het niet zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen. Onlangs verscheen haar boek Happy lifehacks 365 in de Santé geeft zij tips voor een fantastisch 2020.

En verder:

  • Work-out-apps om te proberen
  • Win een Inventum, HB75 elektrische boven deken
  • Hoe eerlijk ben jij op sociale media?
  • 6 detox drankjes
  • 3 tips voor een stedentrip

En nog veel meer! Het januari- nummer is hier verkrijgbaar.

Nog geen abonnee? Misschien is deze super aanbieding wel wat voor jou! 18x Santé met luxe verzorgingsset van I Colonial voor maar €69,95.

Gerelateerde artikelen