santé april winkel

Nu in de winkel

Het aprilnummer van Santé ligt in de winkel! Heb jij hem al? Bekijk alvast wat je er deze maand allemaal in kunt vinden.

Goeie billen: genen of trainen?

Ronde billen willen we allemaal wel, maar hoe krijg je die? Is het een kwestie van genen, of moet je zelf aan de bak? Lees alles wat je altijd al wilde weten over billen.

Droogshampoo: welke is het best?

Of je je haar nu om de dag wast of een keer per week, soms komt het qua timing nét niet lekker uit. Je haar is vettig, maar je hebt geen tijd voor een wasbeurt. Dan is droogshampoo de uitkomst. Er zijn alleen zoveel verschillende soorten. Santé zet er zes voor je op een rij.

Uitstrijkje niet goed

Kim (34) liet een uitstrijkje maken, maar de uitslag was niet goed. ‘Ik was zwanger tijdens het kijkonderzoek. Doodeng dat gerommel.’ Lees nu haar verhaal op blz. 26.

Intermittent fasting voor beginners

Wat is het, wat doet het met je en hoe begin je. Denk je dat het iets voor jou is, maar twijfel je nog? Esmir testte het dieet uit en vertelt er alles over.

Hoe verminder je eczeem

Er zijn veel verschillende soorten eczeem. Met vier simpele oplossingen kun je het verminderen.

 

Wil je Santé voortaan op de mat? Bekijk hier de aanbiedingen voor een abonnement of bestel een los nummer van Santé in onze webshop.