annalot

Annalot: ‘Thuis’

In deze rare tijden heeft iedereen zijn ‘normale’ leven aangepast. Zo heeft chef redactie Annalot haar thuis omgetoverd in een eigen yogastudio at home…

Eindelijk heb ik mijn eigen yogastudio at home geopend, op zolder. Kwam er nooit van, maar je moet wat als de sportscholen wekenlang dicht zijn. Dus sta ik elke ochtend tussen het wasgoed in de downward facing dog. En telkens vraag ik me af hoeveel mensen er net zo bij staan. Een beetje onthand in eigen huis, bezorgd om familie of vrienden, en onzeker nu het normale leven ineens overhoop ligt.

Het zijn rare tijden, zeggen we om de haverklap tegen elkaar. En dat zijn het. Gelukkig kunnen we nog wel naar buiten, dus profiteer daarvan en pak elke dag dat shot vitamine D voor een goed humeur (pagina 22). Inspiratie nodig voor een goede thuiswork-out? Probeer eens stoelyoga (pagina 54). En sluit de dag af met wat lentegroenten op je bord (pagina 58).

De grootste uitdaging is misschien wel om deze periode een beetje mindful te blijven. Maar wie weet lukt dat met onze tips (pagina 44). En anders vlucht je gewoon af en toe naar zolder voor wat rust. Succes verzekerd!

Annalot, chef redactie

Lees Santé digitaal

Nu vanaf €1,99

Naar de digitale kiosk

032020 Digitaallezen Hp

Gerelateerde artikelen