annalot

Annalot: Lekker in je vel

Tot grote verbazing van Annalot moest ze haar ID laten zien toen ze een fles wijn wilde afrekenen. Moest ze dit nu als een compliment zien?

 

“Mag ik je ID even zien?” vroeg het meisje achter de kassa toen ik een fles wijn wilde afrekenen. Verbouwereerd stamelde ik: “Maar ik ben 42!”

Je zou denken dat mijn dag na deze opmerking niet meer stuk kon. Niet dus. Want dat ik er als veertigplusser blijkbaar uitzie als een puber, kun je toch moeilijk een compliment noemen? Gelukkig herstelde ze zich snel: “O ja, nu zie ik het ook.” Ik blij.

Hoe komt het dat sommige vrouwen er stukken jonger uitzien dan ze zijn? We vroegen het aan een expert (pagina 36). Maar hoe jong of oud je ook bent, als je lekker in je vel zit, straal je dat volgens mij ook uit. En daarvoor vind je deze maand weer genoeg inspiratie in Santé.

Duik eens lekker vroeg je bed in en haal meer uit je nachtrust (pagina 42), gun jezelf een fijne massage (pagina 38) of leef je uit tijdens een lesje reformer pilates (pagina 62). En trakteer jezelf daarna op een lekker glaasje… boerenkoolsmoothie (pagina 92).  Energieboost gegarandeerd en je hebt er geen ID voor nodig!

Annalot, chef redactie

Gerelateerde artikelen