Studio C Online

Santé sport met Studio C Online: doe mee met de gratis Workout Challenge!

Het is nu zo belangrijk om fit en gezond. Daarom gaat Santé de samenwerking aan met het online work-out platform Studio C Online. Doe mee met de gratis Workout Challenge van twee weken en krijg als Santé-lezeres hierna 20 euro korting op een kwartaalabonnement!

Stel je voor: je voelt je blij en fit, je springt elke ochtend vol energie je bed uit en het lukt je om je grote to-do lijst af te krijgen, terwijl je je relaxt voelt.

Klinkt goed toch? Dit is een aantal gevolgen van het structureel inpassen van sporten in je leven. Sporten is nl. essentieel om je goed te voelen. Sporten geeft energie waardoor jij de hele dag productief bent. Sporten laat je lichaam optimaal functioneren. Sporten geeft ruimte in je hoofd, waardoor je relaxter bent.

Lees ook:Win een Studio Fit Programma van Studio C Online

Meer energie

Hierdoor word je een leukere vrouw, een relaxtere moeder, een meer passievolle partner, als vriendin nog gezelliger en heb je energie over om meer voor een ander te doen. En zo wordt de wereld een beetje mooier.

Dat is de drijfveer van Christina en Heidy achter hun online workout platform Studio C Online. Daarom willen ze zoveel mogelijk vrouwen inspireren om een actief en gezond leven te leven. Door goed voor jezelf te zorgen, kan je je eigen dromen waar maken EN beter voor een ander zorgen.

Wie zitten erachter Studio C Online?

Heidychristina
Heidy en Christina

Even een kleine introductie:

Christina: moeder van een 6-jarige dochter en een 3-jarige zoon, gelukkige vrouw van Rob, eigenaresse van Boutique Studio C, oprichtster van Studio C Online, Nike Master Trainer, sportfanaat, gek op gezelligheid en wijntjes drinken met vrienden en familie. Motto’s:
1. Live the life you love, love the life you live
2. You’re born to be real, not to be perfect

Heidy: moeder van twee dochters van 7 en 5 jaar, gelukkig getrouwd, 11 jaar gewerkt bij Nike, 2 jaar bij een klein bedrijf in de sportbranche, werkloos geweest, oprichtster van Studio C Online, passie voor gezond leven (en anderen inspireren tot een gezond leven), sporten, chocola, rode wijn en kaas. Motto’s:
1. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
2. Je bent zo mooi gemaakt, zorg daarom goed voor jezelf.

Sporten inplannen

Als werkende moeders weten ze hoe druk het leven kan zijn. Met Studio C Online willen ze het daarom makkelijker maken om sporten in te plannen in je leven, doordat je het gewoon vanuit huis kunt doen.

Ze bieden toffe workouts vol variatie en energie. Christina is een geboren entertainer. Haar energie spat door het beeldscherm heen. We horen vaak: “Door Christina’s enthousiasme is een workout zo voorbij”. “Het is net of Christina bij me in de woonkamer staat”.

Zo hopen ze vrouwen steeds weer te motiveren om te BLIJVEN trainen. Dit is namelijk zó belangrijk. Niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor hoe je je mentaal voelt.

Nu het coronavirus rondgaat door de wereld, wordt weer extra duidelijk hoe belangrijk het is om gezond te leven en daarmee een goede weerstand op te bouwen. Sporten speelt daar een cruciale factor in. Zo roepen hoogleraren Erik Scherder, Leonard Hofstra en Eric van Gorp op om vooral in beweging te blijven, omdat dit voor je immuunsysteem enorm belangrijk is.

Doe mee met de GRATIS Workout Challenge!

Winactie studio fit programma

Met korte, intensieve workouts van 15 of 30 minuten bereik je al heel veel. Om lekker aan de slag te blijven nu de sportscholen dicht zitten en dit te ervaren, hebben we een Gratis Workout Challenge ontwikkeld. Je doet 5 workouts in 2 weken waar en wanneer jij wilt, gewoon vanuit huis. Schrijf je in en doe lekker mee!

Om je alvast een kleine indruk te geven:

Korting voor Santé-lezeressen

Wil je na de Workout Challenge door blijven trainen met Studio C Online? Nu voor Santé-lezeressen een speciale prijs: de eerste 3 maanden van €59.95 voor €39.95. Gebruik deze kortingscode: SANTE10.