healthy acadamy walk

Wandelen met Arie Boomsma tijdens de Healthy Academy Walk

Wie wil dat nu niet: wandelen met Arie Boomsma? Het kan tijdens de Healthy Academy Walk op 29 september in het Nationaal Park Hollandse Duinen in Noordwijk. Doe je mee?

 

Het is niet zomaar een wandeling, je krijgt als het ware een masterclass met inspirerende sprekers, maar dan tijdens een wandeling.  Ieder spreker neemt tijdens de wandeling 20-30 minuten voor zijn rekening met thema’s als geluk, gezondheid en succes. Ze zijn te horen door een koptelefoon die aan de deelnemers wordt uitgedeeld.

Sprekers

Sprekers die je te horen krijgt, zijn:

  • Multi-ondernemer Nini Pierson, hoofdredacteur van het online magazine Bedrock. Ook startte ze samen met haar man de saladbarketen SLA.
  • Topsporter en deelnemer van Expeditie Robinson, Gregory Sedoc, vertelt alles over succes.
  • En Ap Dijksterhuis, psycholoog, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en schrijver van het boek ‘Het slimme onderbewuste’ vertelt meer over geluk en waarom we daarnaar streven.

Geluk

In het september-nummer van Santé dat vanaf 10 september aanstaande in de winkel ligt, zegt hij over geluk: “Er zijn talloze definities over geluk. De leukste vind ik: geluk is graag willen wat je al hebt. Of serieuzer: geluk is een gemoedstoestand. Je bent rustig in je hoofd, ervaart geen zorgen, hebt geen stress, je voelt je op je gemak en je doet voornamelijk dingen die je leuk vindt.”

Wandel mee!

Heb je zin gekregen in een inspirerende en verfrissende wandeling, waarbij verrijking centraal staat? Geef je dan op voor de Healthy Academy Walk via www.healthyfest.nl.

Gerelateerde artikelen