thuistrainen

Nu het ideale moment om thuis te trainen

Je kunt natuurlijk de hele dag bankhangen en je favoriete films en series kijken, maar bewegen is juist nu heel goed om je weerstand te vergroten. Dus hup van die bank af want het is de ideale tijd om thuis te trainen!

Elke maand hebben we in Santé magazine de fijnste oefeningen voor je hele lichaam. Bekijk bijvoorbeeld ook deze video van een work-out ondersteboven. Inversion moves doen namelijk wonderen voor je gezondheid!

Online-trainingen

En wist je dat er heel veel online-trainingen nu gratis beschikbaar zijn vanwege het coronavirus? Heb je zin in yoga? Yoga Online geeft nu vanwege de coronacrisis twee weken gratis online yogalessen weg! En ook Yogascholen worden creatief. Zo zijn er verschillende yogascholen die hun lessen via een live-stream gaan geven. Informeer bij je eigen yogaschool of een in de buurt.

Trainingen op Facebook en Instagram

Ook op Facebook en Instagram worden er volop live trainingen aangeboden. Zo heeft de online sportstudio C Online van Christina een rooster opgesteld van work-outs die je via hun Facebook-pagina of Instagram-account kunt volgen. Hier een rooster voor de gratis trainingen:

  • Woensdagochtend, 18 maart, 9 uur: Studio Fire 30 minuten (eigen lichaamsgewicht)
  • Woensdagavond, 18 maart, 20 uur: Studio Barre 30 minuten

En er volgen meer!

Gerelateerde artikelen