Jane Fonda

Aerobics-queen Jane Fonda terug met work-outs op TikTok

Actrice Jane Fonda, die in de jaren 80 bekendstond om haar prachtige figuur en aerobics-work-outs, is terug van weggeweest! En wel op TikTok! Daar doet ze weer een work-out, maar of het haar nu echt gaat om meer in beweging te komen…?

Op TikTok zitten vooral veel jongeren en dat is nu net de groep die ze wil bereiken. Ze heeft het voor de grap nog even over haar work-out video’s die je zo kunt googlen, maar eigenlijk heeft ze een hele andere boodschap met haar verschijning op TikTok.

Lees ook:Hoe moet dat ook weer: zero waste leven?

Boodschap

Op die manier wil ze haar klimaatproteten onder de aandacht brengen. “Wat ik echt zou willen, is dat jullie je inspannen voor de planeet. De klimaatcrisis is een noodgeval, en ik wil je vragen – of je nu op de bank zit of op een yogamat ligt, of je mee wil doen aan de virtuele Fire Drill Fridays. De toekomst heeft je nodig. Ik heb je nodig.”

Klimaatprotesten

Fonda staat bekend om haar klimaatprotesten. Ze ging wekelijks naar Washington D.C. om te protesteren en werd een aantal keer in de boeien geslagen, net als acteurs Joaquin Phoenix en Martin Sheen. Vorige week maakte ze bekend dat ze vanwege het coronavirus online haar klimaatprotesten voortzet.

Jane Fonda in de jaren 80

Bron: RTLnieuws.nl